Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος / Ούτε που το συζήτησε για Ναπολεόνι ο Ατρόμητος

Ούτε που το συζήτησε για Ναπολεόνι ο Ατρόμητος

Στο φίνις της μεταγραφικής προθεσμίας «έσκασε» πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι, αλλά για πολλούς λόγους ο Γιώργος Σπανός δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Ευρώπης για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι έχει υπάρξει αρκετές φορές και μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα, η Βιντεοτόν είχε έρθει στο Περιστέρι για να τσεκάρει από κοντά τον Ιταλό επιθετικό.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος είχε ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει σε ισχύ καμία ρήτρα με την οποία μπορεί να αποχωρήσει, αφού κάτι τέτοιο ισχύει για το καλοκαίρι του 2016, ενώ πρόσθεταν ότι ο παίκτης είναι αναπόσπαστο μέρος των πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου.

Τελικά, πρόταση έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της 31ης Αυγούστου από την Καραμπάγκ στην οποία αγωνίζεται ο Σουμπίνιο και μάλιστα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε σε ό,τι αφορά το οικονομικό της ύψος. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν πρόσφερε 600.000 ευρώ, ποσό που θα μεταφραζόταν ως την πιο ακριβή πώληση των Περιστεριωτών, αλλά κάτι τέτοιο δεν έδειξε να αφορά καθόλου τη διοίκηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, δεν θέλησε να μπει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Από τη μία η οικονομική προσφορά θεωρήθηκε μικρή για την αξία του παίκτη από τη στιγμή που ανανέωσε για 4 χρόνια (2+2) πριν από 4 μήνες και από την άλλη θα έπρεπε να έφτανε στα γραφεία της ΠΑΕ μια εξωπραγματική πρόταση από μια μεγαλύτερη ομάδα, ώστε ο Ατρόμητος να πουλήσει την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον βασικό του επιθετικό.

Με άλλα λόγια, η διοίκηση σκέφτηκε με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια αφήνοντας στην άκρη το όποιο οικονομικό κέρδος.

πηγή sport-fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*