Don't Miss
Home / Μπάσκετ / NBA / Ούτε καλημέρα για Κάζινς-Καρλ: “Ο κόουτς με τιμώρησε, όχι η ομάδα”

Ούτε καλημέρα για Κάζινς-Καρλ: “Ο κόουτς με τιμώρησε, όχι η ομάδα”

Οι δηλώσεις του Κάζινς με αιχμές για τον Τζορτζ Καρλ μετά την τιμωρία που του επεβλήθη απέδειξε ότι στους Κινγκς δεν χωρούν και οι δύο.

Το γυαλί στις σχέσεις του ΝτεΜάρκους Κάζινς και του Τζορτζ Καρλ έχει από καιρό ραγίσει, τόσο που είναι αδύνατο η ζημιά ν’ αποκατασταθεί. Αν ήταν γείτονες δεν θα έλεγαν ούτε καλημέρα και μετά το καλοκαίρι μόνο ένας εκ των δύο θα συνεχίσει στους Σακραμέντο Κινγκς με τη διοίκηση, τον Ντίβατς δηλαδή, να βρίσκεται στη μέση έχοντας την υποχρέωση ν’ αποφασίσει.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη προ ημερών, όταν ο αστέρας των “βασιλιάδων” τιμωρήθηκε με εσωτερικό αποκλεισμό ενός αγώνα διότι επισήμως “η συμπεριφορά του ήταν επιζήμια για την ομάδα“.

Αργότερα, από τα ρεπορτάζ προέκυψε, ότι ο Κάζινς εξύβρισε τον προπονητή του στο ματς με τους Καβαλίερς, εξ ου και τέθηκε προσωρινά στο περιθώριο.

Επιστρέφοντας στη δράση ο 25χρονος σέντερ δεν δίστασε να μιλήσει για ό,τι συνέβη. Δεν αναφέρθηκε εκτενώς στο επεισόδιο. Υποστήριξε πάντως ότι “δεν υπήρχε τιμωρία από τον οργανισμό. Ήταν από τον προπονητή και υπάρχει διαφορά σε αυτό“, θέλοντας προφανώς να εκθέσει τον κόουτς. Συνέχισε δε λέγοντας πως “συμβαίνουν πάρα πολλά επιπλέον πράγματα αυτή τη σεζόν. Επιπλέον και αχρείαστα. Υπάρχουν μάχες με παιδιά που θα έπρεπε να είναι με το μέρος σου“.

Προφανώς και η παραπάνω φράση αποτυπώνει το τεταμένο κλίμα στα αποδυτήρια των Κιγκς, οι οποίοι έχουν εννέα ήττες στα τελευταία δέκα ματς και η είσοδος στα πλέι οφ αποτελεί ουτοπία.

Ο Καρλ δεν θέλησε να δώσει έκταση, επισημαίνοντας απλώς πως “εγώ έκανα τη δουλειά μου επαγγελματικά. Θα υπάρξει κάποια ευκαιρία να μιλήσω με τον Κάζινς. Δεν θα δημοσιοποιήσω τον τρόπο που θα διαχειριστούμε όλα αυτό“.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*