Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ούμπιντες: Με live streaming από τη προπόνηση είδε την βράβευσή του

Ούμπιντες: Με live streaming από τη προπόνηση είδε την βράβευσή του

Για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του σε ομάδες αυτού, και κυρίως με τον Ατρόμητο τιμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Χαβιέρ Ούμπιδες στην τελετή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ούμπιδες, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον τον ρόλο του συντονιστή του αθλητικού τμήματος της ομάδας του Περιστερίου παρακολούθησε από το κινητό και την προπόνηση της ομάδας στην προετοιμασία στο εξωτερικό την Τελετή στην οποία έδωσε το «παρών» ο γιος του Φακούντο για να παραλάβει το βραβείο.

Ούμπιντες: Με live streaming από τη προπόνηση είδε την βράβ

Ούμπιντες: Με live streaming από τη προπόνηση είδε την βράβ

«Καλησπέρα! Είμαι ο Χαβιέρ Ούμπιδες και λόγω των νέων μου επαγγελματικών υποχρεώσεων με τον Ατρόμητο, δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι μαζί σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε, για την αγάπη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση του Ατρόμητου, στους φίλους του Ατρόμητου και φυσικά σε όλους του Έλληνες φιλάθλους, για τον σεβασμό και την αγάπη που μου έχετε δείξει. Θέλω να πω ένα μεγάλο “σ’ αγαπώ” στην οικογένειά μου για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και που είναι μαζί μου και εύχομαι από εδώ και πέρα να μπορούμε να έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα, πραγματικά είναι κάτι πολύ ωραίο. Ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε το μήνυμά του για τη διάκριση αυτή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*