Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οφρυδόπουλος: «Ο Κριχόβιακ είναι έτοιμος και έχει προσαρμοστεί στις προπονήσεις»

Οφρυδόπουλος: «Ο Κριχόβιακ είναι έτοιμος και έχει προσαρμοστεί στις προπονήσεις»

Έτοιμος να αγωνιστεί και -γιατί όχι και βασικός- είναι ο Κριχόβιακ βάσει των όσων δήλωσε ο Σωκράτης Οφρύδοπουλος. Ο προπονητής της ΑΕΚ, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά όπως ανέφερε ο Πολωνός είναι έτοιμος και δείχνει να έχει προσαρμοστεί σε ένα μεγάλο βαθμό στις προπονήσεις, μια απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξει από την αρχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην Cosmote TV:



Για το αν το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό ήταν ένας κερδισμένος ή ένας χαμένος βαθμός:



Πήραμε το minimum, πήραμε έναν βαθμό, ο οποίος φυσικά στο μέλλον ίσως μας φανεί σημαντικός. Το πιο σημαντικό, όμως, για εμάς δεν ήταν ο βαθμός, αλλά το πώς τον κερδίσαμε ή πώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχει να κάνει με το πώς παρουσιαστήκαμε ως ομάδα σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και από το τι δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για την προσέγγιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:



Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκρισή του. Είναι πολύ σημαντικό οι ελληνικές ομάδες να πηγαίνουν ψηλά και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός μας εκπρόσωπος, οπότε οι βαθμοί που φέρνει στη χώρα μας είναι χρήσιμοι. Έχουμε παίξει τέσσερις φορές φέτος, θα είναι η πέμπτη φορά που θα συναντηθούμε, οπότε είναι δύο ομάδες που η μία ξέρει την άλλη. Εμείς θα θέλαμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι και στην κατοχή της μπάλας και στην αμυντική μας λειτουργία και στις μεταβάσεις και στις στατικές φάσεις.

Για τις πρώτες ημέρες συνεργασίας με τον Γγκεγκόρζ Κριχόβιακ:



Είναι επαγγελματίας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω εγώ περισσότερα λόγια για την προσωπικότητά του και το τι έχει πετύχει. Δείχνει να είναι χαρούμενος για την επιλογή του. Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να του δείξουμε ότι υπάρχει ένα περιβάλλον που αξίζει να βρίσκεται, ώστε το καλοκαίρι να έχουν κερδίσει και ο σύλλογος και εκείνος, μέχρι να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους.

Για τον βαθμό ετοιμότητας και προσαρμογής του Κριχόβιακ:



Και έτοιμος είναι και φαίνεται ότι είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες της προπόνησης και του παιχνιδιού αν χρειαστεί.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*