Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Κομβικό ματς και για τους δύο

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Κομβικό ματς και για τους δύο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναιτωλικός στο Ηράκλειο, στο ματς που ανοίγει την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Κρητικοί, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να ισχυροποιήσουν παράλληλα τη θέση τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με φόντο τη διαδικασία των πλέι οφ.

Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πετύχουν δύο σημαντικές νίκες επί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (στο Κύπελλο) και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία (με παρένθεση την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Η παράδοση

Μέχρι το τέλος του 2019 με… απόλυτη συνέπεια, ο εκάστοτε γηπεδούχος πάντοτε έβγαινε νικητής. Αυτό είχε συμβεί σε έξι παιχνίδια στο Ηράκλειο και έξι στο Αγρίνιο. Από το 2020 όμως τα πράγματα άλλαξα. Τον Σεπτέμβριο ο Παναιτωλικός πήρε ισοπαλία στο Ηράκλειο και το ξαναέκανε στα Playouts το Μάιο του 2021.

Και ενώ στις 3 Ιανουαρίου 2021 στο Αγρίνιο η παράδοση κρατήθηκε με το επτά στα επτά του Παναιτωλικού, πήγε εκεί τον περασμένο Οκτώβρη ο ΟΦΗ και όχι μόνο δεν έχασε για πρώτη φορά, αλλά νίκησε κιόλας.

Στα τέσσερα τελευταία δηλαδή μόνο ένα κέρδισε ο γηπεδούχος, ενώ είχε 12 στα 12. Και τον Οκτώβρη είχαμε και το πρώτο «διπλό» μετά από 15 αγώνες.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Τοράλ, Μεγιάδο, Λάμπρου, Ντε Γκούζμαν και Τσιλιανίδης.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Καρέλης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Θανασιά, Μωυσιάδη και τέταρτο τον κ. Τσαγκαράκη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Καραντώνης και Μπουξμπάουμ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*