Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ: Με Γιάννου η αποστολή για Ατρόμητο

ΟΦΗ: Με Γιάννου η αποστολή για Ατρόμητο

Έτοιμος για Ατρόμητο ο ΟΦΗ. Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους», ο οποίος είναι ιδιαιτέρως σημαντικός για τις δύο ομάδες, ολοκλήρωσαν οι Κρητικοί.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του το Σάββατο (17/4, 15:00), με τον 56χρονο τεχνικό να επιλέγει 21 παίκτες. Ανάμεσά τους είναι και ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος δεν είχε βρεθεί στην Αθήνα για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού τιμ περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τελειώματα φάσεων, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης και Ρικάρντο Βαζ ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα ατομικό, συμμετέχοντας, ωστόσο, και σε μέρος της προπόνησης.

Θεραπεία έκαναν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Λουκ Καστάνιος, Αντίλ Ναμπί, Χουάν Νέιρα και Φελίπε Σόουζα. Εκτός από τους συγκεκριμένους, στην αποστολή δεν εντάχθηκαν επίσης οι Θοδωρής Μίγγος, Πασχάλης Στάικος, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά οι 21: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*