Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ-Λαμία: Ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα

ΟΦΗ-Λαμία: Ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξουν απόψε το βράδυ (20:00) στο Ηράκλειο και το «Γεντί Κουλέ» ΟΦΗ και Λαμία, δύο ομάδες οι οποίες έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στις 8 πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί έχουν να πανηγυρίσουν από τις 4 Σεπτεμβρίου και εκείνο το 1-0 στην έδρα του Βόλου, μετρώντας έκτοτε έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (4 ήττες και 2 ισοπαλίες). Μάλιστα, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νιόπλια, κάτι που σημαίνει πως στον πάγκο της ομάδας για την αποψινή αναμέτρηση θα κάτσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Έλληνα τεχνικού, Πέδρο Καραβέλα.

Όσον αφορά την αποστολή του ΟΦΗ, εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιαννούλης, Ντίκο, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Καμάου, Γρίβας και Σωτηρίου. Από την άλλη, στην 20άδα συμπεριλήφθηκε ο Ασανέ Ντιουσέ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γοχού, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Τζου, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Θεοδοσουλάκης, Μπιφουμά.

Όσο για τη Λαμία, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την άνετη μεσοβδόμαδη νίκη της με 2-0 κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας για το Κύπελλο, ενώ απόψε θα ψάξει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντό της στο φετινό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχει μαζέψει δύο βαθμούς περισσότερους από τον ΟΦΗ, έχοντας όμως τη χειρότερη επίθεση έως τώρα από τις 14 ομάδες της Super League, με τρία γκολ σε 8 παιχνίδια. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία επιθετικού, Μποάκι, ενώ αντιθέτως, κανονικά ταξίδεψε στην Κρήτη ο Σλίβκα.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Ρόμανιτς, Μανούσος

Πιθανές ενδεκάδες:



ΟΦΗ: Στίβενς, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Περέα, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπιφουμά, Γκερέρο

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Τσιλούλης, Τζανδάρης, Ντε Βινσέντι, Μανούσος

Διαιτητής: Μαλούτας

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Φράγιος

4ος: Αγγελάκης

VAR: Κουτσιάυτης, Τριανταφύλλου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*