Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ: Κάκωση μηνίσκου και θεραπεία ο Τσιλιανιδης

ΟΦΗ: Κάκωση μηνίσκου και θεραπεία ο Τσιλιανιδης

Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2) η προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (7/2) με τον Ολυμπιακό.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία υψηλής ευκρίνειας, από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί κάκωση του έσω μηνίσκου με μερική ρήξη και υμενίτιδα στην περιοχή. Το μόσχευμα του χιαστού είναι άριστο και δε βρέθηκαν βλάβες στον χόνδρο. Του έγινε ήδη έκχυση PRP και θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά, με θεραπεία που θα αρχίσει τη Δευτέρα (8/2) και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από την προπόνηση των «ομιλητών» απουσίασε ο Απόστολος Γιάννου, λόγω γαστρεντερίτιδας. Θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Αντίλ Ναμπί, ενώ οι Βαγιέμπα Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από εκει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (4/2) ματς με τον Βόλο, έκαναν αποθεραπεία.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και φυσικής κατάστασης.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (6/2), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή της κρητικής ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*