Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ-Βόλος: «Μάχη» με φόντο τα πλέι οφ στο Ηράκλειο

ΟΦΗ-Βόλος: «Μάχη» με φόντο τα πλέι οφ στο Ηράκλειο

Άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με… φόντο τα πλέι οφ στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Βόλο στις 15:00, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα που τον ανέβασε στην 8η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρώτη εξάδα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Κρητικούς μετά από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε ΠΑΟΚ (3-0), Παναιτωλικό (2-4) και Λαμία (2-1).

Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του τον Γιάννη Μπουζούκη, τον Ντέιβις Επασί, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Καμερούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και τον Γκαγιέκος, παρά το γεγονός πως έχει κάνει μόλις μία προπόνηση. Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Τσιλιανίδης και Καμάου που ταλαιπωρούνται από ίωση, καθώς και οι Σιφάκης, Μανδάς, Καστάνιος, Λυμπεράκης.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στην αναμέτρηση και η ομάδα του Βόλου, η οποία έχει ηττηθεί μόνο σε δύο από τις εννιά πιο πρόσφατες αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες). Την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε με σπουδαίο διπλό (2-0) από την έδρα του Άρη, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής (-2) από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Σε περίπτωση που πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενο διπλό του (προηγήθηκαν αυτά με ΑΕΚ και Άρη), θα ξεπεράσει ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και θα ανέβει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Μπράτσος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τους τραυματίες Ορός και Ρίνερ, όσο και τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο. Από την άλλη, επέστρεψε στην αποστολή ο γκολκίπερ Κότνικ.

Πιθανές ενδεκάδες:



ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν – Μπαλογιάννης, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης – Μεγιάδο, Τοραλ, Ντε Γκουζμάν – Λάμπρου, Νέιρα, Ντουρμισάι

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Άλχο – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Μπαρτόλο, Φερνάντες, Ρεγκατέν – Φαν Βερτ

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ, Κων/νος Τριανταφύλλου

Τέταρτος: Άγγελος Αγγελάκης

VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*