Home / Stoiximan Super League / ΟΦΗ-Βόλος: Καίγονται για νίκη

ΟΦΗ-Βόλος: Καίγονται για νίκη

Οι εθνικές τελείωσαν και η Stoiximan Super League επιστρέφει με τη 12η αγωνιστική, που ξεκινά απόψε κιόλας, στις 18:15, με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι Κρητικοί ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, προερχόμενοι από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, σερί που έχει φέρει πίεση για τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους παίκτες του.

Οι δε φιλοξενούμενοι καλωσορίζουν στον Άνχελ Γκόμεθ στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, με τον Ισπανό να καλείται να συνεφέρει τον σύλλογο της Μαγνησίας, που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Stoiximan Super League μαζί με τον Παναιτωλικό.

Στα αγωνιστικά, ο ΟΦΗ πορεύεται χωρίς τον τιμωρημένο αρχηγό Βούρο, με Τοράλ και Μπάκιτς να είναι επίσης εκτός μάχης.

Από την άλλη, ο Λόπεθ έχει διαθέσιμο μονάχα έναν τερματοφύλακα, τον Κόστιτς, καθώς ο Παπαδόπουλος και ο Σιαμπάνης είναι τραυματίες! Εκτός είναι επίσης οι Μπερτόλιο και Ντιρεστάμ.

Οι αποστολές

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Καρώ, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα

Βόλος: Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραϊτης, Γκαρσία

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Νέιρα, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Θοράρινσον, Ντίκο, Ριέρα

Βόλος: Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιελής, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Τρουιγέ, Κόμπα, Γκαρσία

Διαιτητής: Ανδριανός

Βοηθοί: Κωσταράς, Πετρόπουλος

4ος: Ματσούκας

VAR: Ζαμπαλάς, Σπυρόπουλος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*