Home / Stoiximan Super League / ΟΦΗ: Ανανέωση συνεργασίας με τον Αστέρα Ρεθύμνου

ΟΦΗ: Ανανέωση συνεργασίας με τον Αστέρα Ρεθύμνου

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Ρεθύμνου ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν οι Κρητικοί, στα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας της ομάδας στο Ρέθυμνο, 8 παιδιά έχουν ενταχθεί στα τμήματα Κ15 και Κ17 της Elite Ακαδημίας τα οποία προπονούνται καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αστέρα Ρεθύμνου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ”καρδιά” του ΟΦΗ άρχισε να χτυπά στο Ρέθυμνο το καλοκαίρι του 2022, με την ακαδημία του Ρεθύμνου να είναι η δεύτερη που εντάχθηκε στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Στα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο, οκτώ παιδιά εντάχθηκαν στα τμήματα Κ15 και Κ17 της Elite Ακαδημίας και προπονούνται καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Τα παιδιά από 9 ως 14 ετών, που έχουν αξιολογηθεί να συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ Ρεθύμνου ανέρχονται αυτή τη στιγμή σε 85, με την συγκεκριμένη ακαδημία να απαρτίζεται συνολικά από περίπου 600 παιδιά, μαζί με τα τμήματα του Αστέρα Ρεθύμνου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, τα παιδιά της ακαδημίας του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο παρακολούθησαν σεμινάριο ψυχολογίας από την ψυχολόγο της Elite Ακαδημίας, Λίνα Ψούνη, ενώ οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ13 και Κ14 είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν τμηματικά με την Κ15 της Elite Ακαδημίας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο, Γιώργος Μπαστάκης, ανήκει από την σεζόν 2024-25 στο τεχνικό επιτελείο της Elite Ακαδημίας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*