Home / Stoiximan Super League / ΟΦΗ: Έφτασε στο Ηράκλειο ο Μπόρχα Γκονζάλεθ-«Θέλω να ζήσω αυτή την πρόκληση»

ΟΦΗ: Έφτασε στο Ηράκλειο ο Μπόρχα Γκονζάλεθ-«Θέλω να ζήσω αυτή την πρόκληση»

Χαρούμενος για τη συμφωνία με τον ΟΦΗ και αποφασισμένος να πετύχει στην Ελλάδα δήλωσε κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο ο Μπόρχα Γκονζάλεθ. Οι Κρητικοί ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό δεξιό μπακ, ο οποίος σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι διαρκώς. Χαίρομαι που έρχομαι σε μία ομάδα που παίζει στην Α’ κατηγορία. Σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό εδώ με δυνατές ομάδες, πρόσφατα ο Ολυμπιακός κέρδισε το Conference League», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος άσος.

«Μίλησα με κάποιους συμπατριώτες μου και αυτό που μου είπαν ήταν να έρθω εδώ και να απολαύσω την εμπειρία και το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους. Είναι μία πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους», πρόσθεσε.

Τέλος, για τους στόχους που θέτει είπε: «Θέλω σε ατομικό επίπεδο να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους. Ίσως μπορούμε ακόμα και να μπορέσουμε να παίξουμε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν».

Είναι μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας φόρεσε τη φανέλα στη δεύτερη ομάδα. Έχει παίξει σε χαμηλότερες κατηγορίες τόσο της Ισπανίας, όσο και του Μεξικού.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*