Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Οριστικό: Final 4 στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας σε Περιστέρι ή ΟΑΚΑ

Οριστικό: Final 4 στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας σε Περιστέρι ή ΟΑΚΑ

Με Final 4 θα ολοκληρωθεί, τελικά, το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών αποδέχθηκαν την πρόταση της ΕΟΚ!

Οι «οκτώ», θυμίζουμε, είχαν αντιπροτείνει Final 8 στην ομοσπονδία, καθώς η πλειοψηφία φάνηκε να συμφωνεί πως θα ήταν προτιμότερο και πιο ασφαλές να γίνουν όλα τα ματς σε «φούσκα», σε ένα γήπεδο, δηλαδή, ουδέτερο.

Η ΕΟΚ είχε προτείνει αρχικά με επιστολή της στις οκτώ ΚΑΕ να διεξαχθούν στις 10/2 τα προημιτελικά στις έδρες που είχαν προκύψει από κλήρωση και να ακολουθήσει ένα Final 4 σε κοινή έδρα στις 12 και 14/2.

Σήμερα, λοιπόν, σε νέα τηλεδιάσκεψη που είχαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Προμηθέας, Λαύριο, Κολοσσός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ με την ομοσπονδία, οι οκτώ ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα να ακολουθήσουν την αρχική πρόταση της ΕΟΚ.

Επομένως, αυτό σημαίνει (αν δεν αλλάξει, βέβαια, κάτι) πως την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί (Λαύριο-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Περιστέρι, Κολοσσός-Προμηθέας, Ηρακλής-ΠΑΟΚ) και στις 12 και 14 του ίδιου μήνα οι ημιτελικοί και ο τελικός.

Όσο για την έδρα του Final 4, αυτή θα είναι είτε εκείνη του Περιστερίου είτε το ΟΑΚΑ ίσως, αν η ομάδα των Δυτικών Προαστίων φτάσει μέχρι την τετράδα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*