Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οριστική συμφωνία του Άρη με Πίρσμαν, απομένει να τα βρει και με ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστική συμφωνία του Άρη με Πίρσμαν, απομένει να τα βρει και με ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρβιν Πίρσμαν στον Άρη!

Με τον παίκτη, μέρες τώρα υπάρχει… φλερτ, και οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, καθώς ο Βέλγος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, ενώ και το κλαμπ βλέπει στο πρόσωπό του μια εξαιρετική περίπτωση. Πλέον, λοιπόν, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει οριστική συμφωνία και πολύ σύντομα αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το συμβόλαιο του Πίρσμαν, θυμίζουμε, λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Άρης προσπαθεί να πάρει τον παίκτη τώρα, αλλά με ένα μικρό αντίτιμο. Σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του Βέλγου είναι κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, και προφανώς οι «κίτρινοι» δεν θα φτάσουν τόσο ψηλά για έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο μπορούν τσάμπα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εν κατακλείδι, οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και εκείνο που απομένει είναι να δώσουν τα χέρια και με την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Πίρσμαν, θυμίζουμε, δεν θα παίξει την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο και μάλλον δεν προλαβαίνει ούτε την αναμέτρηση της άλλης Κυριακής με τον Ολυμπιακό, καθώς παραμένει κλινήρης στο σπίτι του. Ενδέχεται, όμως και να μην ξαναπαίξει… γενικά με τη φανέλα του ΠΑΣ, μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*