Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οριστικά την Κυριακή το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Οριστικά την Κυριακή το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση του «τριφυλλιού»

Αθήνα
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έτσι επιβεβαίωσε πως ο αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (15/5) και ώρα 20:30 όπως ήταν προγραμματισμένο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η τύχη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση:

«Οριστικά την Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30 η αναμέτρηση στο “Απ. Νικολαΐδης”. Ενεργοποιείται και πάλι η προπώληση.

Ορίστηκε η αναμέτρηση του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30) για τη 2η αγωνιστική των Play-offs και ενεργοποιείται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων καθώς και η προπώληση από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σήμερα Πέμπτη 12/05 μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web.

Αύριο Παρασκευή 13/05 θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13 -Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων, ενώ το Σάββατο 14/05 η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω web.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 12:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος και άμεση εξυπηρέτηση.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*