Home / Αυτοκίνητο / F1 / Οπαδοί του Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του Γκραν Πρι στο Άμπου Ντάμπι

Οπαδοί του Χάμιλτον μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του Γκραν Πρι στο Άμπου Ντάμπι

Η σεζόν στην Formula 1 μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά υπάρχουν ακόμη έντονες αντιδράσεις από αρκετούς, θεωρώντας πως αυτό το φοβερό και δραματικό φινάλε δεν ήταν δίκαιο.

Οι άνθρωποι της Mercedes έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους ανοιχτά το τελευταίο διάστημα, με τον Τότο Βολφ να είναι ο πρωτοστάτης στις διαμαρτυρίες και γενικότερα να βγαίνει μια δυσαρέσκεια.

Τώρα, ήρθαν οι οπαδοί του Χάμιλτον να εκφράσουν τη δικιά του δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία. Συγκεκριμένα, μέσω ιστοσελίδας έχουν βάλει στόχο να συγκεντρώσουν 75 χιλιάδες υπογραφές ώστε να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του τελευταίου Γκραν Πρι της χρονιάς στο Άμπουν Ντάμπι που στέρησε τον τίτλο στον Βρετανό πιλότο και το έδωσε στον Μαξ Φερστάπεν.

Ήδη οι υπογραφές είναι περισσότερες από 50 χιλιάδες, με τον στόχο να… πλησιάζει. Χωρίς φυσικά να σημαίνει πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ψηφοφορία ή ακόμη και να ψηφίσετε!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*