Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Ονιεκουρού: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»

Ονιεκουρού: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκουρού, μιλώντας στο match programme των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ήρθε στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και αποκάλυψε πως είδωλό του από μικρός είναι ο Τιερί Ανρί.

«Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, με υψηλούς στόχους κάθε χρόνο, ενώ έχει καταφέρει να βρίσκεται συνεχώς στο Champions League. Γνωρίζω πως στο παρελθόν έχουν περάσει κι άλλοι ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου στην ομάδα. Βρίσκομαι εδώ για να προσφέρω και να δώσω το 100% προκειμένου να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της και παράλληλα να κατακτήσω όλους τους τίτλους.

Γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος με καλούς ανθρώπους, καλό προπονητή και απίστευτους φιλάθλους. Είμαι λοιπόν εδώ απλά για να συμμετέχω στο καλό αυτό δημιούργημα και να καταφέρω πράγματα με το σύλλογο αποτελώντας και εγώ μέρος της πλούσιας ιστορίας που έχει αυτή η ομάδα.

Είμαι έτοιμος για τις ναυμαχίες που θα ακολουθήσουν προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για αυτό είμαι εδώ άλλωστε για να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτές τις μάχες. Όταν ήμουν μικρός ήθελα πολύ να γνωρίσω τον Τιερί Ανρί, ήταν το είδωλο μου από όταν ήμουν παιδί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*