Home / Ομάδες / Ομάδα τέταρτης κατηγορίας θέλει τον Σβαϊνστάιγκερ!

Ομάδα τέταρτης κατηγορίας θέλει τον Σβαϊνστάιγκερ!

Ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση έκανε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Γερμανίας στον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ είναι εκτός των πλάνων του Μουρίνιο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι έχουν ήδη ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον έμπειρο μέσο.

Υπάρχει, όμως, και μία ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον πρώην αρχηγό της εθνικής Γερμανίας, η οποία δεν είναι και τόσο γνωστή. Αν δεν είσαι Γερμανός ή δεν ασχολείσαι με το στοίχημα, δύσκολα θα ξέρεις τους Κίκερς Στουτγκάρδης, η οποίοι αγωνίζονται στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας.

Η ομάδα από την ομώνυμη πόλη, έστειλε ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση για να κάνει δικό της τον 31χρονο αμυντικό χαφ, καθώς πιστεύει ότι ταιριάζει ιδανικά στο ρόστερ της.

Δείτε την ανάρτηση των Κίκερς με την οποία κάνουν ανοιχτή πρόταση στον Σβαϊνστάιγκερ

«Αγαπητέ Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ,

Ξέχνα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους. Έλα σε εμάς τους μπλε της Στουτγκάρδης, εδώ παίζεται το αληθινό ποδόσφαιρο! Γνωρίζουμε καλά την εμπειρία σου, θα μπορούσες να μας βοηθήσεις και να ηγηθείς της νεανικής μας ομάδας. Η Άννα σου (σ.σ. Ιβάνοβιτς) θα μπορεί να προπονείται ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις μας, στο TEC Waldau Stuttgart και μπορείτε να μένετε στο ξενοδοχείο του συνεργάτη μας, Waldhotel Stuttgart. Περιμένουμε τηλεφώνημά σου: 0711 / 767 10 – 0».

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*