Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Για το νταμπλ και τη γιορτή οι Πειραιώτες, για το θαύμα οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Για το νταμπλ και τη γιορτή οι Πειραιώτες, για το θαύμα οι «πράσινοι»

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα κατά συνέπεια το νταμπλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να φιλοξενούν απόψε (17/6, 21:00) στο ΣΕΦ τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, για το Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-0 (ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Μετά την άνετη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και το μεγάλο «διπλό» με ανατροπή στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να σφραγίσει την κούπα μέσα στο γήπεδό της, στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Γιώργου Πρίντεζη, την ώρα που οι «πράσινοι» αν και σε ξεκάθαρα δύσκολη θέση, θα προσπαθήσουν να τους… χαλάσουν το πάρτι που ετοιμάζεται να γίνει.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», τόσο ο Σακίλ ΜακΚίσικ όσο και ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ θα αγωνιστούν κανονικά, ενώ από την πλευρά του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, με τον Βασίλη Καββαδά να έχει προβάδισμα έναντι του Νίκου Χουγκάζ για την δωδεκάδα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα γεμίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιας και έχει ανακοινωθεί sold out από την πρώτη στιγμή, ενώ διαιτητές του Game 3 θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Ζαχαρής.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*