Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στους επικίνδυνους Κρητικούς

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στους επικίνδυνους Κρητικούς

Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Κρητικούς στις 16:00 (Cosmotesport1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά την γκέλα (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση στο Περιστέρι, με την οποία μπήκε τέλος στο σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων. Οι Πειραιώτες ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ, που είναι 3ος και είναι στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκός και στο -5 από τη 2η ΑΕΚ. Μεσοβδόμαδα πήραν πρόκριση απέναντι στον Άρη σε ματς-θρίλερ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα του Μίτσελ τα είχε βρει σκούρα κόντρα στον ΟΦΗ (που είχε τον Νιόπλια στο τιμόνι του), καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Ντόη, αλλά γύρισε το ματς με γκολ από Γκάρι Ροντρίγκες (58’) και Μπακαμπού (81’). Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε χάσει πέναλτι στο 52’, με τον Μανδά να του λέει «όχι».

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και το επιβεβαίωσαν με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης 1-0, με την οποία σκαρφάλωσαν στην 9η θέση της Stoiximan Super League, συμπληρώνοντας πέντε αγώνες αήττητοι. Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας έχουν μπει στον ίσιο δρόμο και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει δύο ζημιές σε ομάδες που βρίσκονται στην κούρσα του τίτλου. Αρχικά, στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ήρθαν 1-1 στη Λεωφόρο, δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης στο 90’+7’, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 58’, ενώ από το 8’ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιοχού. Στις 14/1 ήρθαν 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ λίγο έλειψε να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Απόντες για τους γηπεδούχους είναι ο Ντόη, που αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, o Kασάμι, αλλά και ο Μαρσέλο, παρότι ο Βραζιλιάνος προπονείται κανονικά από τη Δευτέρα και έχει ξεπεράσει το θέμα του τραυματισμού του. Φαίνεται πως, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ο Ισπανός τεχνικός δεν τον υπολογίζει. Στην Αθήνα με τον ΟΦΗ είναι ο Γκρόνινγκ, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, όπως και ο Τσιλιανίδης. Αντίθετα εκτός λόγω τιμωρίας έμεινε ο Μεγιάδο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μπάκιτς, Τζου, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Μπιφουμά.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Μπιέλ, Χάμες, Μασούρας – Μπακαμπού

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μαντάς – Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής – Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Τοράρινσον, Τοράλ – Ντίκο, Μπαλογιάννης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Καραγκιζόπουλος

Τέταρτος: Πολυχρόνης

VAR: Γκορτσίλας, Νικολαΐδης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*