Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Ολυμπιακός: Θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης

Ολυμπιακός: Θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης

Ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Champions League αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται απόψε στις 22:00 (Mega, Novasports Prime) την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa έχοντας μόνο τη νίκη στο μυαλό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε μπόλικες αλλαγές στο βασικό του σχήμα, με τον Βάτσλικ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια και τους Παπασταθόπουλο-Μάρκοβιτς να παίρνουν θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του φευγάτου Σεμέδο και του τιμωρημένου Μπα.

Ο Λαλά έχει προβάδισμα αντί του Ανδρούτσο για δεξιά, με τον Ρέαμπτσιουκ να είναι ακλόνητος στα αριστερά. Στα χαφ θα παίξουν Καμαρά και Εμβιλά, με τον Ονιεκούρου να ανταγωνίζεται τον Βαλμπουενά, την ώρα που δύσκολα θα μείνουν εκτός οι Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά. Μοναδικός προωθημένος, ο Ελ Αραμπί.

Απόντες για τους πρωταθλητές, εκτός των προαναφερθέντων Σεμέδο-Μπα, οι Χασάν, Τικίνιο και Φορτούνης.

Μεγαλύτερα προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζουν οι Σλοβάκοι, με Ρατάο, Σούλα, Χόλμαν, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Ντε Μάρκο και Λόβατ να μην υπολογίζονται από τον Βλάντιμιρ Βάις.

Διαιτητής της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Ιταλός, Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι. Τέταρτος ορίστηκε Ροσάριο Αμπίσο. Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*