Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός: Γεύση από τους «νέους» στο φιλικό με Άρη

Ολυμπιακός: Γεύση από τους «νέους» στο φιλικό με Άρη

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για πρόβα τζενεράλε εν όψει της σέντρας στο πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή. Ωστόσο με τον Ολυμπιακό να μετρά 17 απουσίες διεθνών (!), το αποψινό φιλικό με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) μόνο ως προσομοιωτής για την έναρξη της Super League 1 δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Πάντως το τεστ αυτό έχει τη χρησιμότητά του για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και το ενδιαφέρον του για τον κόσμο. Κι αυτό γιατί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταίοι αυτό το καλοκαίρι. Στο βασικό σχήμα θα δούμε τους Ρόνι Λόπες και Καρμπόβνικ και Τικίνιο, ενώ χρόνο πιθανότατα ως αλλαγή θα πάρει ο Κινκουέ. Επίσης παιδιά από τη Β’ ομάδα αναμένεται επίσης να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ένα πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κρίστινσον, Ουσεϊνού Μπα, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Εμβιλά, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Λόπες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί ή Αλγκασίμ Μπα. Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες είναι επίσης οι: Αποστολόπουλος, Καραργύρης, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Βοΐλης και Κινκουέ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*