Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Ολυμπιακός: Αυτοί που δεν έφυγαν, ο Σεμέδο και ο Χασάν…

Ολυμπιακός: Αυτοί που δεν έφυγαν, ο Σεμέδο και ο Χασάν…

* Με τη μεταγραφική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί, καλό είναι να δούμε λίγο πιο σφαιρικά τα συν και τα πλην του ρόστερ του Ολυμπιακού.

* Για παράδειγμα, δεν αμφιβάλλει κανείς ως προς το ότι ο πρωταθλητής θα έπρεπε να είχε κάνει και μία κίνηση παραπάνω για τα πλάγια της άμυνας του. Από την άλλη, όμως, ας δούμε κι ότι από τους βασικούς παίκτες δεν έφυγε κανείς πλην του γκολκίπερ Σα, ο οποίος ήταν φευγάτος από πέρυσι.

* Δεν έφυγε ούτε ο Μαντί Καμαρά, για τον οποίο έπεφταν στοιχήματα ότι θα είχε πουληθεί, δεν έφυγε ούτε ο Σισέ, για τον οποίο ήρθε προσφορά 8 εκ. Ευρώ από τη γαλλική Τρουά, δεν έφυγε ούτε ο Μπα, δεν έφυγαν ούτε κάποια Ελληνόπουλα (Μπουχαλάκης, Μασούρας) για τα οποία είχαν ακουστεί διάφορες φήμες περί μεταγραφής τους.

* Δεν έφυγε καν, έστω για τους…γνωστούς λόγους, ο…Σεμέδο, τον οποίο ο Ολυμπιακός μετά τη ρεβάνς με τη Λούντογκορετς και τον αποκλεισμό του από το Τσάμπιονς Λιγκ, είχε θέσει εκτός πλάνων (κάνοντας αυτό που έπρεπε να είχε κάνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ…).

* Υπάρχει ένα ερωτηματικό ακόμη για τον Χασάν, αλλά κι αυτός δεν έχει φύγει. Και δεν είναι και τόσο απλό να φύγει, από την στιγμή που ήδη μπήκε ο Σεπτέμβρης και πλέον ελκυστικά πρωταθλήματα παγκοσμίως δεν είναι και…πολλά.

* Κάπως έτσι, τα…περιβόητα έσοδα του Ολυμπιακού από πωλήσεις είναι τα 8 εκ. Ευρώ του Σα, το 1,5 εκ. Ευρώ του Μεριά από τα Εμιράτα και οι 750 χλ. Ευρώ του Κάιπερς από την Μαλίν.

* Παρεμπιπτόντως, ο Κάιπερς παίζει βασικός στην επιστροφή του στο βελγικό πρωτάθλημα. Στις έξι πρώτες αγωνιστικές του έχει παίξει σε όλες με τη Μαλίν, τις πέντε βασικός και τη μία αλλαγή, έχοντας στο ενεργητικό του ένα γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα, η μία ασίστ έφερε το γκολ της νίκης στο 3-1 της Μάλιν επί της…Αντβέρπ (πρώτου αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ), ενώ η άλλη ασίστ και το γκολ ήρθαν στο 3-1 επί της Ουνιόν, σε παιχνίδι στο οποίο η παρουσία του ήταν καταλυτική…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*