Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Για το σερί οι «ερυθρόλευκοι», για την υπέρβαση οι Αρκάδες

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Για το σερί οι «ερυθρόλευκοι», για την υπέρβαση οι Αρκάδες

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για το εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, το οποίο τότε δεν είχε διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη με σκορ 2-0 επί του ΟΦΗ και προφανώς θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος. Οι Πειραιώτες μετά τον αποκλεισμό τους από την Αταλάντα στους «16» του Europa League, στρέφουν όλη την προσοχή τους στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, όπου οδεύουν προς την κατάκτηση του 47ου αφού βρίσκονται στο +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει και εκτός βρίσκονται μόνο οι Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Φορτούνης , Ονιεκούρου, Κανέ και Καρμπόβνικ. Τελευταία αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Πιθανή ενδεκάδα: Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρουσάι, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, ο Αστέρας έχει να αντιμετωπίσει δυο δύσκολα παιχνίδια και από τα αποτελέσματα θα κριθεί η είσοδος των Αρκάδων στα playoffs. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Άρη στην Τρίπολη και χρειάζεται έστω δυο ισοπαλίες ή μια νίκη στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ για να μπει στην εξάδα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπαράλες, Γκαρθία, Πίτσου, όπως και τον Φεντερίκο Άλβαρες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες και έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο από το καλοκαίρι του 2021.

Αναλυτικά η αποστολή: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Καστάνιο, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Πιθανή ενδεκάδα: Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Κρέσπι, Καπίγια, Σίτο, Σονί.

Διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Μωΰσιάδη-Θανασιά, 4ο τον Γκάμαρη και τους Τσακαλίδη-Χριστάκογλου στο VAR.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*