Home / Μπάσκετ / Ολυμπιακός – Αθηναϊκός 74-47
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αθηναϊκού με 74-47 και η Ελένη Καπογιάννη έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της ομάδας της.

Ολυμπιακός – Αθηναϊκός 74-47

Οι «ερυθρόλευκες» βασιζόμενες στην πολύ καλή τους άμυνα πήραν άνετα τη νίκη επί της ομάδας του Βύρωνα παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν οι  Παπαμιχαήλ, Μπόνη, Νικολαΐδου και Γκοτζή λόγω τραυματισμού.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Eλένη Καπογιάννη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της: «Είχαμε βάλει ένα στόχο για σήμερα, επειδή έχουμε και κάποιες ελλείψεις. Να παρουσιάσουμε βελτίωση σε σχέση με το προπονητικό διπλό που είχαμε παίξει την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή να δείξουμε μια βελτίωση στην άμυνα μας. Θεωρώ ότι το πετύχαμε αυτό σε μεγάλο βαθμό και ορισμένα κενά που παρουσιάσαμε, ήταν λιγότερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε ακόμα αλλά θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ βελτιωμένοι. Φυσικά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά σε πολλούς τομείς όμως έχουμε καιρό. Να επιστρέψουν υγιείς και οι τραυματίες και θα είμαστε πιο δυνατοί. Το πρόσημο είναι σαφώς θετικό. Κρατάμε τα θετικά στους τομείς που θέλαμε να δούμε μια βελτίωση και συνεχίζουμε»

Η Αφροδίτη Κοσμά τόνισε από την πλευρά της: «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, να έχουμε διάθεση και παίξουμε καλή άμυνα. Έχουμε και ορισμένους τραυματισμούς που μας έχουν αφήσει πίσω στην προπόνηση αλλά προσπαθούμε μέσα από τα φιλικά να βγάλουμε ενέργεια και γενικά να γινόμαστε καλύτερες».

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*