Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός: Έσπασε το ρεκόρ του Σίλβα η ομάδα του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Έσπασε το ρεκόρ του Σίλβα η ομάδα του Μαρτίνς

Το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει από χθες ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη νίκη με σκορ 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη επιτυχία είναι ξεχωριστή, αφού η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ εκείνης του Μάρκο Σίλβα τη σεζόν 2015/16.

Συγκεκριμένα, ο τότε τίτλος είχε καταφέρει να σηκώσει τον τίτλο στις 28 Φεβρουαρίου, όμως απέμεναν έξι παιχνίδια για το φινάλε της χρονιάς.

Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός τερμάτισε με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ και στον συγκεκριμένο τομέα.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν 22 πόντους από τον δεύτερο Άρη και στα επτά παιχνίδια που απομένουν δεν αποκλείεται να καταρρίψουν και το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα μαθηματικά και ο Παναθηναϊκός του Χουάν Ραμόν Ρότσα τη σεζόν 1994/95 σε 34 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα του Μίτσελ είχε πάρει τον τίτλο πέντε στροφές πριν από το τέλος (επίσης σε χρονιά με 34 ματς).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*