Home / Μπάσκετ / NBA / Οι GM του ΝΒΑ βλέπουν Λέικερς πρωταθλητές και Γιάννη MVP

Οι GM του ΝΒΑ βλέπουν Λέικερς πρωταθλητές και Γιάννη MVP

Οι 30 τζένεραλ μάνατζερ του ΝΒΑ συμμετείχαν στην καθιερωμένη έρευνα πριν την έναρξη κάθε σεζόν.

Με ποσοστό το συντριπτικό 81% εκτιμούν πως οι Λέικερς θα κατακτήσουν ξανά τον τίτλο. Οι Κλίπερς ακολουθούν με 11%, ενώ οι μόνες άλλες ομάδες που έλαβαν ψήφους ήταν οι Χιτ και οι Νετς.

Σε ό,τι αφορά στον MVP, προβλέπουν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κάνει το three-peat, κάτι που τελευταία φορά έκανε την τριετία 1984-1986 ο Λάρι Μπερντ. Ο ηγέτης των Μπακς συγκέντρωσε το 32%, ενώ ακολούθησαν ο Λούκα Ντόντσιτς με 21%, οι Άντονι Ντέιβις και Λεμπρόν Τζέιμς με 18%, ο Κέβιν Ντουράντ με 7% και ο Νίκολα Γιόκιτς με 4%.

Στο ερώτημα ποιοι παίκτες θα ήταν ιδανικοί για να χτιστεί πάνω τους μια ομάδα, Αντετοκούνμπο και Ντόντσιτς συγκέντρωσαν από 43%, ενώ ακολούθησε με 7% ο Ντέιβις.

Κληθέντες να επιλέξουν τους καλύτερους παίκτες ανά θέση, ο Στεφ Κάρι ήταν στο «1» με 30%, ο Τζέιμς Χάρντεν στο «2» με 68%, ο Λεμπρόν Τζέιμς στο «3» με 57%, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «4» με 46% και ο Νίκολα Γιόκιτς στο «5» με 50%.

Η μετακίνηση του Κρις Πολ στους Σανς επελέγη από το 44% ως η καλύτερη προσθήκη της offseason και μεγαλύτερη έκπληξη κρίθηκε κατά 54% αυτή του Γκόρντον Χέιγουορντ στους Χόρνετς.

Ο ΛαΜέλο Μπολ των Χόρνετς ήταν η προτίμηση του 39% για τον ρούκι της σεζόν, ο Έρικ Σπόελστρα των Χιτ με 46% για τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο νεανικό σύνολο αυτό των Πέλικανς με 41%.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*