Home / Άλλα Σπόρ / Οι 30 της προεπιλογής του Σιζέφσκι στην Team USA

Οι 30 της προεπιλογής του Σιζέφσκι στην Team USA

Αθήνα
Οι τρεις φορές διακριθέντες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Καρμέλο Άντονι και ΛεΜπρον Τζέιμς, ηγούνται της προεπιλογής των 30 παικτών που θα «παλέψουν» μία θέση στην 12άδα που θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ στη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016.

Ο αστέρας των Νιού Γιορκ Νικς και ο αντίστοιχος των Κλίβελαντ Καβαλίερς μετρούν από τρία Ολυμπιακά μετάλλια (2004 χάλκινο, 2008 και 2012 χρυσό) και στόχος τους στο Ρίο δεν είναι άλλος από το να… κρεμάσουν στο λαιμό τους το ιστορικό τέταρτο μετάλλιο, ενώ σε συγκομιδή ακολουθεί ο Κρις Πολ με δύο (2008 και 2012 χρυσό).

Από την προεπιλογή απουσιάζει το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου του ΝΒΑ και αρνήθηκε τη συμμετοχή, αφήνοντας χώρο για Ολυμπιακές εμπειρίες στους νεότερους. Παράλλληλα, ο Ντέρικ Ρόουζ πήρε την απόφαση να ξεκουραστεί, ενώ θα απουσιάσουν και οι Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Μπος και Ντάμιαν Λίλαρντ.

Αναλυτικά η προεπιλογή των 30 παικτών από τον Μάικ Σιζέφσκι: ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Καρμέλο Άντονι, Χάρισον Μπαρνς, Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζίμι Μπάτλερ, Μάικ Κόνλεϊ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Στέφεν Κάρι, Άντονι Ντέιβις, ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν, Αντρέ Ντραμόντ, Κέβιν Ντουράντ, Κένεθ Φαρίντ, Ρούντι Γκέι, Πολ Τζορτζ, Ντρέιμοντ Γκριν, Μπλέικ Γκρίφιν, Τζέιμς Χάρντεν, Γκόρντον Χέιουορντ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Αντρε Ιγκουοντάλα, Κάιρι Ίρβινγκ, ΛεΜπρον Τζέιμς, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, Κάουι Λίοναρντ, Κέβιν Λαβ, Κρις Πολ, Κλέι Τόμπσον, Τζον Ουόλ, Ράσελ Ουέστμπρουκ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*