Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Οι φίλαθλοι της Κρίσταλ Πάλας αποχαιρετούν οπαδό του Πανιωνίου

Οι φίλαθλοι της Κρίσταλ Πάλας αποχαιρετούν οπαδό του Πανιωνίου

Το δικό τους αντίο είπαν οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας σε έναν από τους παλαιότερους «Πάνθηρες» του Πανιωνίου, τον Μάνο Τσελεμεντέ, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ηλικία μόλις 56 χρόνων.

Στον σαββατιάτικο αγώνα με την Γουέστ Χαμ, οι Holmsdale Fanatics Ultras της Πάλας (που είναι αδελφοποιημένοι με τους «Πάνθηρες» του Πανιωνίου και μάλιστα από κοινού στηρίζουν την ανδρική ομάδα βόλεϊ του «κυανέρυθρου» συλλόγου) ύψωσαν πανό που έγραφε “RIP MANOS”, ενώ δίπλα κυμάτιζε η σημαία των “Πανθήρων”.

Ο Μάνος Τσελεμεντές σε ηλικία 17 ετών ήταν από τη πρώτη μέρα της ίδρυσης, το 1983, στους «Πάνθηρες» και μάλιστα πριν από δυο χρόνια βρέθηκε στη κερκίδα των οπαδών της Κρίσταλ Πάλας στο «Σταμφορντ Μπρίτζ», στον αγώνα κόντρα στη Τσέλσι.

Τον δικό τους άνθρωπο, αποχαιρέτησαν οι «Πάνθηρες» με μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε: «Πικρό ποτήρι μας έδωσες ρε Μάνο… Μεγάλη μαχαιριά. Καλό ταξίδι, μάγκα Τσε», ενώ και η Original 21 τον αποχαιρέτησε σε ανάρτηση με τη φωτογραφία του εκλιπόντος λέγοντας:

«ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει βαθιά και κυρίως ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα σου, να μην προσδοκάς προσωπικά οφέλη από αυτή τη σχέση.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει να θυσιάζεις ατελείωτες προσωπικές, επαγγελματικές ακόμα και οικογενειακές στιγμές για να είσαι δίπλα στην ομάδα που αγαπάς, δίπλα στην οπαδική σου οικογένεια, όπου χρειάζεται.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει να είσαι μπροστά και απέναντι σε κάθε μορφής αδικία, αλληλέγγυος σε οποιονδήποτε έχει πραγματικά ανάγκη. ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει φωνή, καπνογόνα, γήπεδο, εκδρομές, δρόμος…

Ο Μάνος έφυγε ξημερώματα πρωτοχρονιάς για το μεγάλο ταξίδι. Δεν υποστήριζε την ΑΕΚ, ήταν Πανιώνιος, δεν ανήκε στην οικογένεια της ORIGINAL, ήταν Πάνθηρας.

Ο Μάνος όμως ήταν ένας γνήσιος ΟΠΑΔΟΣ.

Καλό ταξίδι Μάνο, συλλυπητήρια στην οικογένεια, συλλυπητήρια στους Πάνθηρες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Κρίσταλ Πάλας: Αποχαιρέτησαν οπαδό του Πανιωνίου

Κρίσταλ Πάλας: Αποχαιρέτησαν οπαδό του Πανιωνίου

Κρίσταλ Πάλας: Αποχαιρέτησαν οπαδό του Πανιωνίου

Κρίσταλ Πάλας: Αποχαιρέτησαν οπαδό του Πανιωνίου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*