Home / Stoiximan / Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Carlitos Way στην Τούμπα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Carlitos Way στην Τούμπα

Η 22η αγωνιστική της Super League διεξάγεται σε τρεις δόσεις (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) και έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Βέβαια, το ματς που ξεχωρίζει αν μη τι άλλο είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Άρης-Βόλος (05/02, 19:30): Ώθηση ενόψει της συνέχειας πήρε ο Άρης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι (όπως και σε όλη την 21η αγωνιστική) που έγινε υπό τη σκιά της δολοφονίας του Άλκη. Οι Θεσσαλονικείς μαζεύουν πλέον τη διαφορά από την εξάδα, ελπίζουν πως θα πάρουν πίσω και τους 6 βαθμούς από το CAS και θα μπουν στα playoffs. Από την άλλη μεριά, ο Βόλος συνεχίζει με αυτό το κλασικό επιθετικό στιλ που έχει και τον κίνδυνο να δεχτεί φάσεις. Προέρχεται από το 1-1 με τον Ιωνικό, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει 201 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το στιλ παιχνιδιού του Βόλου βολεύει τον Άρη ώστε να βρει κενά και φάσεις, αλλά θα δεχτεί κιόλας. Το g/g στο 2.07 αξίζει, ενώ αξίζει και το over 8,5 κόρνερ στο 1.72. Εφόσον ξεκινήσει ο Μαντσίνι, αξίζει να τον επιλέξουμε να σκοράρει σε απόδοση 3.80.

ΑΕΚ-Απόλλων (06/02, 15:00): Νέα ήττα αυτή τη φορά εκτός έδρας από τον Άρη για την ΑΕΚ, που έχει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει χάσει και τα τρία τελευταία εντός έδρας ματς. Μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα, στο -14 από την κορυφή, ενώ βλέπει και τις ομάδες από κάτω της να πλησιάζουν. Απέναντί της ο Απόλλων Σμύρνης που έχει πολλά προβλήματα και μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας ουραγός στη βαθμολογία αλλά μόλις στο -1 από τον προτελευταίο Ατρόμητο. Η επιστροφή του Φέστα στον πάγκο κάνει πιο σκληροτράχηλο τον Απόλλωνα, που θα παίξει φουλ άμυνα στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσει σε κάποια κόντρα επίθεση να βρει ένα γκολ και να κάνει τη ζημιά.

Ιδανικό παιχνίδι για την ΑΕΚ ώστε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπορεί να της καταστρέψει την ψυχολογία και τη συνέχεια της σεζόν. Η επιλογή του 1 & under 3,5 goals στο 1.88 αξίζει, όπως και το να σκοράρει ο Αραούχο (2.30). Μπορούμε επίσης να παίξουμε το κατιτίς στον καταλογισμό πέναλτι σε απόδοση 2.50, αλλά και το να μπει ένα γκολ στο παιχνίδι μετά το 73:00 (1.85).

Ιωνικός-Ολυμπιακός (06/02, 17:15): Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που παίζει δυνατά και σκληρά στο γήπεδό της. Ο Ιωνικός παραμένει αήττητος στα δύο τελευταία ματς, ενώ προ ημερών πήρε την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο (1-1) και έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις. Έχει όμως και σημαντικά προβλήματα, αφού δεν παίζουν τα δύο του μπακ. Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός προέρχεται από το 3-1 επί του Παναιτωλικού, σε ένα ματς που βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 4ο λεπτό! Να βρει ένα γρήγορο γκολ θα προσπαθήσει και στη Νίκαια η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που προσπαθεί να φορμαριστεί ενόψει και των αγώνων που έρχονται με την Αταλάντα.

Πρώτη μας επιλογή το 2 & g/g, ενώ αξίζει και η επιλογή στα κόρνερ του Ιωνικού αφού το line είναι στο 2,5 (1.72). Επίσης, το να έχει γκολ το ματς ως το 31:00 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85. Πάμε να μαντέψουμε και δύο σκόρερ, έναν για κάθε ομάδα. Ο Μασούρας στο 3.10 αξίζει και μάλιστα πολύ, ενώ από πλευράς Ιωνικού θα ψάξουμε έναν στόπερ. Βάσει απόδοσης, ο Τσιγκρίνσκι να βρει δίχτυα (σε ένα κόρνερ που θα προωθηθεί) στο τρομερό 32.00!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (06/02, 19:30): Το ματς που ξεχωρίζει στην 22η αγωνιστική είναι αν μη τι άλλο το ντέρμπι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει, παραμένει αήττητος στα 9 τελευταία ματς και έχει εδραιωθεί στη δεύτερη θέση. Προέρχεται από το 2-0 επί του Απόλλωνα, έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο που έδωσε δικαιώματα και αν κάνει αντίστοιχη εμφάνιση την Κυριακή, τότε θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Από την μεριά του ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με ανατροπή από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σε ένα παιχνίδι που φωνάζει για τη διαιτησία και θα μπορούσε να το καθαρίσει από νωρίς αλλά δεν το κατάφερε. Ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά, οι παίκτες του επίσης και ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα του δώσει μπουστάρισμα για τη συνέχεια της σεζόν αλλά και θα τον κρατήσει εντός εξάδας.

Αμφίρροπο ματς και ίσως να μην δικαιολογείται σε τόσο μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θεωρείται φαβορί και με… διαφορά, αφού παρότι κερδίζει δεν πείθει. Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να καταστρώσει, όπως έχει κάνει στα περισσότερα ντέρμπι, ένα πλάνο εγκλωβισμού του αντιπάλου και να εκμεταλλευτεί τις φάσεις του. Η Stoiximan μας προσφέρει στο εξαιρετικό 3.20 το Χ2 και g/g και θα το πάρουμε. Η επιλογή του να σκοράρει ο Καρλίτος έχει απόδοση 3.50 και αξίζει επίσης, όπως και το -1 χάντικαπ στα κόρνερ του ΠΑΟΚ (1.88).

Η επιλογή του over 0.5 δοκάρι στο 1.95 μπορεί να πληρώσει, ενώ αν ψάξουμε και έναν σκόρερ με μεγάλη απόδοση τότε το μυαλό μας πάει σε δύο ποδοσφαιριστές, έναν από κάθε ομάδα. Ο Ίνγκασον από πλευράς ΠΑΟΚ μας… δεκαπλασιάζει τα χρήματα, ενώ ο Βέλεθ από πλευράς Παναθηναϊκού στο 15.00.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*