Home / Stoiximan / Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Ντέρμπι αιωνιών επί… 15!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Ντέρμπι αιωνιών επί… 15!

Η 18η αγωνιστική της Super League διεξάγεται σε δύο δόσεις, με τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο και τρία την Κυριακή. Παρόλα αυτά το βλέμμα είναι στραμμένο στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι, σε αυτό των αιωνίων.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Λεωφόρο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που προμηνύεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Απόλλων-Άρης (15/01, 19:30): Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους. Ο Απόλλων παραμένει ουραγός και έχει μπει στο νέο έτος με… ανάμεικτα συναισθήματα αφού μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον ΟΦΗ. Παρόλα αυτά, έχει τρία ματς που χρωστάει και μπορεί να ελπίζει βάσιμα. Την ίδια ώρα, ο Άρης έχει δώσει ένα ματς στο 2022, χάνοντας με 2-0 από τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στο -5 από την εξάδα. Δεδομένα, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται απέναντι σε ομάδες με κλειστές άμυνες, αλλά μένει να δούμε αν με τον Γκρότε ο Απόλλων θα παίξει πιο σφιχτά ή θα πάει στο… γερμανικό στιλ με πίεση ψηλά.

Το g/g στο 2.20 έχει μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί, οπότε το επιλέγουμε. Την ίδια ώρα, υπάρχουν ορισμένα ωραία ειδικά στη Stoiximan. Να δεχτούν από μία κάρτα οι Ντεντάκης (2.52) και Τζέγκο (2.27) αξίζει, ενώ θα ψάξουμε μια… τρελή απόδοση. Fun bet να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής ο Μπρούνο Άλβες στο 80! Ένα φάουλ είναι…

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (15/01, 19:30): Εν μέρει αγχωτική αλλά τελική δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού με 2-0, με τον “δικέφαλο του βορρά” να παραμένει σε κοντινή απόσταση από τη δεύτερη ΑΕΚ. Απέναντί του έχει μια ομάδα που δεν φοβάται να παίξει ποδόσφαιρο, έχει τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά αλλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Από το 3-0 επί του Απόλλωνα προέρχεται ο ΟΦΗ, αφήνοντας πίσω του τις απώλειες κόντρα σε Αστέρα και ΠΑΣ.

Σαφώς καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα πάει πιο συντηρητικά το ματς γιατί δεν θα θελήσει να γίνει ροντέο με έναν αντίπαλο πολύ γρήγορο και ιδιαίτερα επικίνδυνο στην κόντρα. Το 1 & under 3,5 goals το βρίσκουμε στο 1.91 στη Stoiximan και μας κάνει. Κοιτάζοντας τα ειδικά στοιχήματα, το over 2,5 κάρτες ΟΦΗ στο 1.62 είναι αποδεκτό, όπως και το over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.60. Σχετικά εύκολα σημεία για να επιβεβαιωθούν.

ΑΕΚ-Παναιτωλικός (16/01, 17:15): Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ καλείται να πάρει ένα τρίποντο με καλό ποδόσφαιρο και να μην πάει ένα ακόμη παιχνίδι στο όριο. Συμβαίνει αρκετά αυτό με τον Γιαννίκη στον πάγκο και παροτι παίρνει αποτελέσματα, δείχνει κενά στην άμυνα και δέχεται φάσεις με αποτέλεσμα να αγχώνεται. Ψάχνει, πάντως, νίκη με κάθε τρόπο ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι και να κατεβάσει τη διαφορά από την κορυφή κάτω από τους 9 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό, είχε μεσοβδόμαδο ματς που το έβγαλε κυρίως στην άμυνα και προσπάθησε να φτιάξει ορισμένες φάσεις στην κόντρα αλλά δεν πήρε κάτι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στα θετικά για τους Αγρινιώτες πως έχουν φτιάξει μια απόσταση ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις, αλλά ακόμη είναι νωρίς.

Εύκολη ή δύσκολα η ΑΕΚ φαίνεται πως θα πάρει τη νίκη, λόγω του ποιοτικότερου συνόλου που διαθέτει αλλά εμείς θα ρισκάρουμε με το g/g & over 2,5 goals στο 2.70. Την ίδια ώρα, είναι καλή επιλογή το να υπάρχει γκολ ως το 28:00 σε απόδοση 1.90 αλλά και το να σκοράρει ο Ανσαριφάρντ στο 2.40 της Stoiximan.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (16/01, 19:30): Τα φώτα αν μη τι άλλο είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον Βόλο, έχοντας παραπάνω από τη διαιτησία, αλλά δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ιδιαιίτερα μέσα στη Λεωφόρο επιβάλλει τον ρυθμό του και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Κάτι που έδειξε και απέναντι στον Άρη, παρότι είχε πολλές και σημαντικές απουσίες από τη μέση και μπροστά. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του ήρθε 0-0 με τον Απόλλωνα εκτός, σπαταλώντας πολλές φάσεις και όντας συνολικά φλύαρος ενώ στη συνέχεια δεν έπαιξε με τον Αστέρα λόγω κρουσμάτων. Ερωτηματικό η κατάσταση της ομάδας, που φέτος παίρνει νίκες και χωρίς να παίζει καλά αλλά δείχνει πως έχει προβλήματα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Χωρίς Μπουχαλάκη και Αγκιμπού σίγουρα οι Πειραιώτες, εκτός έδρας παρουσιάζουν πολύ καλύτερο πρόσωπο και έχουν μόλις μία απώλεια. Ψάχνουν το τρίποντο ώστε να διατηρήσουν τουλάχιστον τη διαφορά των 9 βαθμών από την ΑΕΚ.

To g/g στο 1.93 μοιάζει μία πολύ καλή και σχετικά safe επιλογή, ενώ αν κάποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να επιλέξει το συνδυαστικό Χ2 με g/g (2.47). Πάμε τώρα να δούμε ένα… τσουβάλι ειδικά στοιχήματα που μας προσφέρει η Stoiximan και έχουν κάποια αξία.

Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι στο 1.65 η πρώτη πρόταση. Ντέρμπι είναι, νεύρα θα έχει, VAR υπάρχει επίσης!

Να δεχτεί μία κάρτα ο Ρουμπέν Πέρεθ στο 2.67 και να δεχτεί μία κάρτα ο ‘Ολεγκ Ρέαμπτσουκ στο 2.52 η δεύτερη επιλογή μας.

Πάμε τώρα σε fun bet και αρκετά ψαγμένα, που έχουν τεράστια αξία αν περάσει κάποιο από αυτά. Ο Καρλίτος επιστρέφει και πιθανότατα θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή το βρίσκουμε στο 15.20! Την ίδια απόδοση έχει να σκοράρει ο Μασούρας με προσπάθεια έξω από την περιοχή!

Δύο ακόμη επιλογές. Να δώσει μία ασίστ ο Μαντί Καμαρά το βρίσκουμε στο 5.00, ενώ η Stoiximan μας προσφέρει το να έχει μια προσπάθεια στο δοκάρι ο Μαουρίσιο (εφόσον ξεκινήσει) στο 28.00!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*