Home / Stoiximan / Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Νικάνε με ελκυστικές αποδόσεις Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Νικάνε με ελκυστικές αποδόσεις Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Κάποιο ντέρμπι μπορεί να μην υπάρχει, αλλά τα παιχνίδια για την 19η αγωνιστική της Super League έχουν μπόλικο ενδιαφέρον και ίσως παγίδες για τους μεγάλους.

Ιωνικός-Παναθηναϊκός (22/01, 19:30): Ξεκίνημα από τη Νίκαια. Ο Ιωνικός δείχνει να περνάει ένα μεγάλο ντεφορμάρισμα, αφού η τελευταία του νίκη ήρθε τον Δεκέμβριο επί του ΠΑΟΚ. Επιθετικά δυσκολεύεται να βρει το γκολ, ενώ και ανασταλτικά που ήταν καλός, πλέον έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα και εκεί. Παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας, έχει μια απόσταση πέντε βαθμών από την τελευταία θέση και είναι ομάδα που εντός έδρας παίζει καλύτερα απ’ ότι εκτός. Από την μεριά του ο Παναθηναϊκός προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων, με πιο πρόσφατη αυτή με την Αναγέννηση Καρδίτσας και το εμφατικό 4-0 που του έχει χαρίσει ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ιδιαίτερα ανεβασμένη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν θα έχει απουσίες στη Νίκαια και μοιάζει το φαβορί για να συνεχίσει το σερί της.

Το διπλό κυμαίνεται στο 1.91 στη Stoiximan και θα το πάρουμε, ενώ το να σκοράρει ο Καρλίτος μας διπλασιάζει, τουλάχιστον, τα χρήματα. Εάν επιλέξουμε επιλογή να σκοράρει ο Καρλίτος και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, τότε η απόδοση ξεπερνά τον τριπλασιασμό και το παίρνουμε.

Άρης-Λαμία (23/01, 15:00): Λίγες ημέρες μετά τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο, οι δύο ομάδες κοντράρονται ενώ και την ερχόμενη εβδομάδα έχουν τη ρεβάνς! Ο Άρης δεν διανύει και την καλύτερή του περίοδο, προέρχεται από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Εντός έδρας εμφανίζεται καλύτερος, αλλά έχει τρομερό πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν πολύ κλειστά. Έτσι θα προσεγγίσει το παιχνίδι και η Λαμία, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα με την γρήγορη μεσοεπιθετική της γραμμή και να προκαλέσει προβλήματα στους Θεσσαλονικείς. Παρόλα αυτά, η διαφορά ποιότητας είναι αρκετή μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο συνδυασμός του 1 με το over 1,5 goals είναι στο 2.20, φυσικά και μας κάνει! Επίσης, με την απουσία του Καμαρά να είναι μεγάλη και τον Άρη να μην έχει κλασικό γκολτζή, αξίζει το να σκοράρει ο Μπρούνο Γκάμα. Επιπλέον, για fun bet μπορούμε να επιλέξουμε το να μην έχει καθυστερήσεις το πρώτο ημίχρονο. Η Stoiximan μας προσφέρει το «0 λεπτά καθυστερήσεις στο 1ο ημίχρονο» στο 20! Ναι, συνήθως ένα τουλάχιστον λεπτό το έχουμε, αλλά αξίζει βάσει απόδοσης και ελπίζουμε να υπάρχει καθαρός χρόνος παιχνιδιού.

Ατρόμητος-ΑΕΚ (23/01, 17:15): Σε μια έδρα και με έναν αντίπαλο που παραδοσιακά δυσκολεύεται παίζει η ΑΕΚ, με τον Ατρόμητο να στοχεύει στο χτίσιμο ενός νικηφόρου σερί που θα τον απομακρύνει από την προτελευταία θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Οι Περιστεριώτες πήραν βαθμό την περασμένη αγωνιστική στο ντεμπούτο του Κόουλμαν στον πάγκο και θα πάνε κόντρα στην ΑΕΚ με αμυντικογενείς προσανατολισμούς, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα κενά του αντιπάλου και τη δική τους ποιότητα και ταχύτητα επιθετικά. Η ΑΕΚ από τη μεριά της πήρε ψυχολογία με την εμφάνιση και με το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο, λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1.

Το να σκοράρουν οι δύο ομάδες που έχουν καλές επιθέσεις και όχι τόσο καλές άμυνες το βρίσκουμε στο 2.02. Παράλληλα, αξίζει ο καταλογισμός ενός πέναλτι (2.62), αφού οι δύο ομάδες υποπίπτουν σε λάθη στην άμυνά τους και μπορεί αυτή η συγκυρία να μας ευνοήσει.

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (23/01, 17:15): Ενδιαφέρον ματς αναμένεται στο Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος προέρχεται από τη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα σε εξ αναβολής αγώνα, ενώ νωρίτερα είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης παρότι ήταν εξαιρετικός και μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα. Έχει ξεφύγει από τα χαμηλά, μπορεί να ελπίζει πως θα προλάβει εξάδα αλλά είναι δύσκολο και συνεχίζει να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα για τρίτη σερί σεζόν. Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την ΑΕΚ, κόντρα στην οποία δεν έφτιαξε πολλές φάσεις παρότι είχε τον κατοχή και τον έλεγχο και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Νωρίτερα, είχε επικρατήσει του ΟΦΗ στην Τούμπα, χτίζοντας σερί και ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

Περίεργο ματς, θα έχει πιθανότατα γκολ και το g/g & over 2,5 goals στο 2.25 είναι καλή επιλογή. Θα πάμε, όμως, και σε δύο άλλα στοιχήματα. Το over 9,5 κόρνερ στο 2.00 αξίζει, ενώ και το να σκοράρει ο Βόλος στο πρώτο μέρος το βρίσκουμε στο 2.57.

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (23/01, 19:30): Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε κακό φεγγάρι οι Πειραιώτες, έχουν ξεκινήσει το 2022 με τρία ματς χωρίς νίκη. Πρώτα η ισοπαλία με τον Απόλλωνα, μετά αυτή με τον Παναθηναϊκό και αποκορύφωμα η ήττα από τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά. Κάτι που είχε να συμβεί για 51 χρόνια, να χάσει ο Ολυμπιακός δηλαδή τα τρία πρώτα ματς του έτους. Ντεφορμέ αρκετοί παίκτες, λείπουν επίσης οι Αγκιμπου, Μπουχαλάκης, Σισέ, αλλά και οι Γκάρι, Ονιεκούρου που μπορούν προσθέσουν ταχύτητα.

Από την μεριά του ο ΠΑΣ προέρχεται από το 1-1 με τον Ατρόμητο στα Γιάννενα. Παραμένει εντός εξάδας, συνεχίζει να κάνει καλές εμφανίσεις και να δείχνει πως η δουλειά του Ηρακλη Μεταξά είναι εξαιρετική, αλλά μένει να φανεί πως θα τα βγάλει πέρα και κόντρα στους μεγάλους. Μέχρι τώρα έχει δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα, έχοντας κερδίσει μάλιστα και τον ΠΑΟΚ εκτός.

Ο ΠΑΣ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και ταχύτατη ομάδα στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν θα έχει τον Περέα και γενικότερα επιθετικά θα είναι αποδυναμωμένος. Πάμε σε πιο ψαγμένο στοίχημα. Άσσο ημίχρονο άσσο τελικό με over 1,5 goals συνολικά στο ματς στο 2.35. Αξίζει το over 1,5 goals στο πρώτο ημίχρονο στο 3,10, όπως και το πρώτο γκολ ως το 28:00 στο 2.02.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*