Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οι πρώτες δηλώσεις του Ονιεκούρου: «Να γίνω πρωταθλητής αμέτρητες φορές με τον Ολυμπιακό»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ονιεκούρου: «Να γίνω πρωταθλητής αμέτρητες φορές με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου, υπογράφοντας με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών, ο νεαρός άσος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχους του είναι να αναδειχθεί… αμέτρητες φορές πρωταθλητής Ελλάδας!



«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, ο μεγαλύτερος, με στόχους κάθε χρόνο, πάντα να βρίσκεται στο Champions League. Ξέρω δύο Νιγηριανούς που έχουν παίξει εδώ. Βρίσκομαι εδώ για να προσφέρω και να δώσω το 100%. Να είμαι πρωταθλητής αμέτρητες φορές και να πετύχω περισσότερα γκολ με τον σύλλογο» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων»:

«Γειά σας, είμαι ο Χένρι Ονιεκούρου. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ για να δώσω το 100% και να καταφέρω να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*