Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / Οι οπαδοί της Μπάγερν κατά του Γκουαρδιόλα

Οι οπαδοί της Μπάγερν κατά του Γκουαρδιόλα

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου σήκωσαν πανό στην εξέδρα του αγώνα με την Ντάρμστατ, με το οποίο αναφέρουν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί… ξένο σώμα για την ομάδα τους.

 

Δυο πρωταθλήματα Γερμανίας και άλλο ένα προ των πυλών, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αποτελούν την συγκομιδή του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίο διανύει τον τρίτο και τελευταίο του χρόνο στον πάγκο της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι φίλοι των Βαυαρών έχουν δεθεί μαζί του ή ότι τα βάφουν… μαύρα που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, κάτι που θέλησαν να καταστήσουν σαφές με πανό που σήκωσαν στον αγώνα με την Ντάρμστατ στην “Allianz Arena” (3-1).

Το γεγονός ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει χαλάσει αρκετά το κλίμα, κάτι που θα πρέπει να χειριστούν στην ομάδα, διότι έπονται κρίσιμα ματς σε όλα τα μέτωπα και στόχος φέτος είναι το τρεμπλ, κάτι που είχε πετύχει ο Γιουπ Χάινκες προτού έρθει στην θέση του ο Καταλανός.

“Ο Πεπ δεν ήταν ποτέ δικός μας έτσι αλλιώς (Pep war eh nie unser ding στα γερμανικά)”,ανέφερε το πανό των φίλων της Μπάγερν στο πέταλο που φιλοξενούνται οι φανατικοί της ομάδας. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν ανάλογα μηνύματα και σε επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Πηγή:Sport24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*