Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Οι κορυφαίοι των κορυφαίων στην ιστορία του Champions League

Οι κορυφαίοι των κορυφαίων στην ιστορία του Champions League

Ποιοι έχουν τα εντυπωσιακότερα νούμερα από τότε που το Κύπελλο Πρωταθλητριών μετονομάστηκε σε Champions League μέχρι και σήμερα; Ποιοι απαρτίζουν την καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης; Ιδού οι απαντήσεις.

Tο Champions League με τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα, ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 1992-93. Όλα αυτά τα χρόνια τεράστιοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφήνοντας το στίγμα τους και βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στον θεσμό.

Απόψε το βράδυ (21:45), το σεντόνι κουνάει και πάλι, ο ύμνος θα ακούγεται στα πέρατα του κόσμου και η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ξεκινάει. Οι καλύτερες ομάδες, οι τοπ παίκτες ετοιμάζονται να προσφέρουν σπουδαίες μάχες με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο. Αν μη τι άλλο, οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον πλανήτη περιμένουν πως και πως την πρώτη σέντρα, το πρώτο γκολ, τα πρώτα καρδιοχτύπια.

Ποιοι είναι αυτοί όμως που έχουν κάνει από το 1992 μέχρι σήμερα το κάτι παραπάνω και έχουν ξεχωρίσει; Ποιοι θα αποτελούσαν την καλύτερη 11άδα σε ένα πιθανό 4-3-3 με βάση τα νούμερά τους, την προσφορά τους και την επιτυχία τους στην διοργάνωση; Το παρακάτω βίντεο δίνει όλες τις απαντήσεις και είναι αρκούντως εντυπωσιακό.

Οι κορυφαίοι των κορυφαίων παρελαύνουν στις οθόνες των υπολογιστών σας και τα νούμερά τους ζαλίζουν. Όλοι τους είναι επιτυχημένοι και θα αποτελούσε όνειρο για κάθε προπονητή να τους έχει στην διάθεσή του και κάθε φίλαθλος να τους έβλεπε με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Στο τέρμα ο Κασίγιας, δεξιά στην άμυνα ο Λαμ, αριστερά ο Μαλντίνι και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Πουγιόλ και Ιέρο. Ο Ζέεντορφ σε ρόλο εξαριού και εσωτερικοί μέσοι οι Τσάβι και Ζιντάν. Δεξί εξτρέμ ο Μέσι, απέναντι ο Ρονάλντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ραούλ.

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*