Home / Μπάσκετ / NBA / Οι Θάντερ προσφέρουν 40 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια στον Ντινγουίντι

Οι Θάντερ προσφέρουν 40 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια στον Ντινγουίντι

Ο Σπένσερ Ντινγουίντι είναι ένα από τα πιο… καυτά ονόματα της φετινής free agent. Αρκετές ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη για να κερδίσουν την υπογραφή του 28χρονου γκαρντ, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια στους Μπρούκλιν Νετς, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται ζεστά για τον απόκτηση του Ντινγουίντι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι Θάντερ εμφανίζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με συνολικές αποδοχές ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την περσινή σεζόν, ο εκρηκτικός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει ουσιαστικά όλη τη σεζόν, αφού ουσιαστικά αγωνίστηκε μόλις τρία παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, αν αφήσει πίσω του μια και καλή τους τραυματισμούς, τότε ο Ντινγουίντι μπορεί να είναι ένα πολύτιμο «όπλο» στα χέρια της εκάστοτε ομάδες. Άλλωστε, σε 320 παιχνίδια στο ΝΒΑ μετράει 12.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*