Home / Ποδόσφαιρο / Οι Βέλγοι ακύρωσαν πάλι την προπόνηση τους, σκέψεις να γίνει το φιλικό στην Πορτογαλία

Οι Βέλγοι ακύρωσαν πάλι την προπόνηση τους, σκέψεις να γίνει το φιλικό στην Πορτογαλία

Αναστάτωση

Aθήνα

Η εθνική ομάδα του Βελγίου, ακύρωσε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την προπόνησή της, μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, που είχαν τραγική συνέπεια τον θάνατο τουλάχιστον 30 ανθρώπων. Αυτό ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η ομάδα, που ετοιμάζεται για ένα φιλικό στις Βρυξέλλες, με την Πορτογαλία, στις 29 Μαρτίου, ανέβαλε την χθεσινή της προπόνηση αμέσως μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο Zaventem και στο μετρό, σε ένδειξη σεβασμού στην μνήμη των θυμάτων.

Είχε προγραμματιστεί μια προπόνηση σήμερα το πρωί, αλλά αποφασίστηκε να ακυρωθεί ξανά, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να γίνει το απόγευμα.

Το παιχνίδι εναντίον της Πορτογαλίας, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο King Baudouin Stadium των Βρυξελλών, παραμένει σε κίνδυνο, αν και δημοσιεύματα στο Βέλγιο, ανέφεραν δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Μαρκ Βίλμοτς, που είπε ότι οι παίκτες θα ήθελαν να γίνει το παιχνίδι και απόρριψε ένα πιθανό σχέδιο για να διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

«Εχουμε έρθει σε επαφή με την Πορτογαλία ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην Τρίτη και ζητήσαμε από τις αρχές ασφαλείας, να δούμε ένα μπορεί αν γίνει το ματς, αν και είναι κατανοητό ότι απασχολούνται με πιο επείγοντα ζητήματα,», ανέφερε ανακοίνωσε της βελγικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου KBVB. «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Το Βέλγιο, που είναι ένα από τα φαβορί για το Euro 2016, που θα γίνει από 10 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου στη Γαλλία, είχαν ακυρώσει το διεθνές φιλικό με την Ισπανία το Νοέμβριο, στον απόηχο των επιθέσεων στο Παρίσι.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*