Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οι αντι-Μιλιβόγιεβιτς του Μπέντο

Οι αντι-Μιλιβόγιεβιτς του Μπέντο

Πιο δυνατός στα άκρα της άμυνας και το κέντρο της επίθεσης βγαίνει ο Ολυμπιακός μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου, με την απόκτηση των Σισοκό, Παρέδες και Ανσφαριφάρντ.

Το μεγάλο θέμα πλέον στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Πάουλο Μπέντο θα καλύψει το κενό που άφησε στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς με την μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας.

Μία από τις πρώτες λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος είναι ο Ρομαό, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Σέρβος εκείνη την περίοδο.

Υπάρχουν, παράλληλα, οι λύσεις του Καμπιάσο και του Μπουχαλάκη, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ρέτσο ως αμυντικό χαφ.

Ο νεαρός στόπερ είναι από εκείνους που δίνουν λύσεις και στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα άκρα, αλλά με την επικείμενη επιστροφή του Μποτία και με την έλευση του Σισοκό και του Παρέδες, ίσως να περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του και η τοποθέτησή του μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς είναι μία λύση που θα βόλευε αρκετούς.

sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*