Home / Tennis / Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Το πρώτο Masters 1000 της σεζόν αρχίζει. Την Τετάρτη ξεκινά το Indian Wells στην έρημο της Καλιφόρνιας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μπαίνουν σε αυτό με μεγάλες φιλοδοξίες. Τα ξημερώματα έγινε η κλήρωση των γυναικών και των ανδρών και προέκυψαν τα πρώτα εμπόδια στο δρόμο τους.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο 7 του ταμπλό του τουρνουά και θα παίξει απευθείας στον πρώτο γύρο, με τη νικήτρια του αγώνα της Κέιτι Βόλινετς με τη Σέλμπι Ρότζερς. Στον 3ο γύρο η κουρφαία Ελληνίδα τενίστρια διασταυρώνεται με την Ανχελίνα Καλίνινα, στον 4ο γύρο με τις Καρολίνα Πλίσκοβα και Βερόνικα Κουντερμέτοβα, ενώ στα προημιτελικά με την Τζέσικα Πεγκούλα. Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την πρωταθλήτρια του Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στους άνδρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο 2 του ταμπλό και θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, κόντρα σε κάποιον εκ των Γκαέλ Μομφίς και Τζόρνταν Τόμπσον. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Ελληνας σταρ έχει πιθανό αντίπαλο στον 3ο γύρο τον πάντα επικίνδυνο Μαξίμ Κρεσί. Στους «16», ο Στέφανος διασταυρώνεται με τους Φράνσις Τιαφό και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ στα προημιτελικά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Στα ημιτελικά, ο Στέφανος έχει πιθανή διασταύρωση με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που δεν πήρε άδεια εισόδου στις ΗΠΑ ως ανεμβολίαστος, αλλά και ο τραυματίας Ράφα Ναδάλ.

Το τουρνουά Indian Wells, αρχίζει αύριο στην έρημο της Καλιφόρνια και θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει το Miami Open από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*