Home / Αυτοκίνητο / WRC / Οδηγός του WRC σκοτώθηκε σε δοκιμαστική διαδρομή

Οδηγός του WRC σκοτώθηκε σε δοκιμαστική διαδρομή

Ο Ιρλανδός οδηγός του WRC Κρεγκ Ντράιβερ, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σε δοκιμαστική διαδρομή πριν το ράλι της Κροατίας.

Ο 33χρονος «πιλότος» της Hyundai Motorsport έχασε τη ζωή του, ενώ ο συνοδηγός του, Τζέιμς Φούλτον βγήκε σώος από το αυτοκίνητο, όπως επιβεβαίωσε η ομάδα τους.

Η Hyundai Motorsport εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κρεγκ, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές τους, σημειώνει στην ανακοίνωση της η ομάδα.

Στον επίσημο λογαριασμό του WRC, αναρτήθηκε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του οδηγού. «Η οικογένεια του WRC είναι σοκαρισμένη και λυπημένη για τον θάνατο του Κρεγκ Μπριν. Οι σκέψεις μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του Κρεγκ, σε αυτή την αδιανόητα θλιβερή στιγμή».

Ο Μπριν, του οποίου ο πατέρας ήταν Ιρλανδός πρωταθλητής, είχε ξεκινήσει την καριέρα του από αγώνες καρτ, και πέρασε στην κατηγορία του επαγγελματικού ράλι το 2009. Μετακινήθηκε στην ακαδημία του WRC το 2011.

Ο πρωταθλητής του WRC Κάλε Ροβάνπερα απέτισε φόρο τιμής στον Μπριν: «Αναπαύσου εν ειρήνη Κρεγκ. Οι σκέψεις μου είναι απόψε με την οικογένεια και τους φίλους σου».

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Μπεν Σουλεϊέμ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος οδηγού.

«Ο Craig ήταν ένας οδηγός παγκόσμιας κλάσης και ένας άνθρωπος παγκόσμιας κλάσης», έγραψε ο πρόεδρος της Motorsport Ireland, Άιντεν Χάρπερ.

Πηγή: Η Καθημερινή

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*