Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ξεπέρασε τα 1000 διαρκείας η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ξεπέρασε τα 1000 διαρκείας η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Με γοργούς ρυθμούς βρίσκουν κάτοχο τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την σεζόν 2021/22. Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν διαθέσει μέσα σε λιγότερες από δύο εβδομάδες περισσότερα από χίλια, τα οποία αφορούν τους παλαιούς κατόχους.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρυθμός διάθεσής τους παρουσιάζει αυξητική τάση σε σχέση με την σεζόν 2019/20 που ξεπερνά το 70%. Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποια τμήματα οι πωλήσεις γίνονται κατά 95% γρηγορότερα ημερολογιακά σε σχέση με πριν δύο χρόνια, καθώς πέρυσι λόγω κορωνοϊού δεν εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις στο τμήμα Executive A έχουν φτάσει σε ρυθμό ανανέωσης το 95%, στο Family στο 90% και στα υπόλοιπα τμήματα στο 60-80%. Οι ανανεώσεις για τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2019-20 θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Αυγούστου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για νέες κρατήσεις, ωστόσο, η διάθεση των συγκεκριμένων καρτών θα ξεκινήσει μετά τις 13/8.

Θυμίζουμε πως για να εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοχοι και να εξασφαλίσουν την θέση τους ακόμα και αν μειωθεί λόγω της πανδημίας το ποσοστό πληρότητας από το 80% του γηπέδου, ο Ολυμπιακός διαθέτει συνολικά 3600 διαρκείας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*