Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ξεκίνησε το λίφτινγκ στην ΑΕΚ: Οι αποχωρήσεις και οι «μεταθέσεις»

Ξεκίνησε το λίφτινγκ στην ΑΕΚ: Οι αποχωρήσεις και οι «μεταθέσεις»

Το ολικό λίφτινγκ στην ΑΕΚ ξεκίνησε και επίσημα σήμερα Παρασκευή (27/05). Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της ομάδας και είχε σειρά επαφών με στελέχη της ΠΑΕ και του επιτελείου, γνωστοποιώντας τις αποφάσεις του.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορούσε τον μέχρι πρότινος εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, Γιάννη Παπαδημητρίου. O Παπαδημητρίου ήταν από τον Μάρτιο του 2021 στην ΑΕΚ, έχοντας αρχικά τον ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών, αλλά τον Ιούλιο πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Εν συνεχεία έγινε γνωστό μέσω του ρεπορτάζ πως ο Ηλίας Κυριακίδης αναμένεται να αναβαθμιστεί και να είναι το αφεντικό στις ακαδημίες της ομάδας. Συγκεκριμένα, θα έχει τον ρόλο του υπεύθυνου της Ακαδημίας, υπεύθυνου ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου.

Θέση την οποία είχε στην ομάδα μέχρι σήμερα ο Ηλίας Καλοπήτας, αλλά ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στο ίδιο πόστο και αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολούθησε η ανακοίνωση για την παραμονή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος συνεχίζει στο πόστο που ήταν εξ αρχής: Ως τεχνικός της ΑΕΚ Β’. Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής ανανέωση το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2024, δηλώνοντας περήφανος που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα.

Επίσημη μορφή πήρε και το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον επί τριάντα χρόνια φροντιστή της, Νίκο Κορομηλά, εξέλιξη την οποία είχε αποκαλύψει την Πέμπτη (26/5) ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης ήταν ένα ακόμη μέλος του προπονητικού επιτελείου που αποχώρησε, με τον γυμναστή να ενημερώνεται για τη διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Φυσικά, και στον Γιώργο Καλτσίδη είχε γίνει γνωστό προσφάτως πως αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ο Καλτσίδης είχε τον ρόλο του συνοδού της ομάδας και ανήκε επίσης στο προσωπικό λειτουργίας του προπονητικού κέντρου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*