Home / Άλλα Σπόρ / Ξεκίνημα για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Ξεκίνημα για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής χάντμπολ ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ΣΕΦ, ενόψει της συμμετοχής του στην τελική φάση του EURO 2024, 10-28 Ιανουαρίου, κάλεσε τη Δευτέρα τους παρακάτω 23 αθλητές: Παπαντωντόπουλο, Παπαβασίλη, Τζίμπουλα, Σάββα, Πασσιά, Κανδύλα, Καραμπουρνιώτη, Μιχαηλίδη, Τζηρά, Δομπρή (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρη, Λιάπη, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζή, Μάλλιο (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Ελευθεριάδη (ΠΑΟΚ), Τόσκα (Bianco Monte Δράμα), Κουκουλά (Ιωνικός Affidea), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδη (Διομήδης Άργους), Mπόσκο (Χενίλ- Ισπανία)

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας έχει υποχρεώσεις με την Γκρόσβαλσνταντ ως τις 26 Δεκεμβρίου και θα ενσωματωθεί στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας και στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας.

Τα τρία στάδια προετοιμασίας της Εθνικής:

1ο: 18-24 Δεκεμβρίου 2023 (Αθήνα)

2ο: 27-30 Δεκεμβρίου 2023 (Ρουμανία)

Διεθνές τουρνουά «Τρόπαιο των Καρπαθίων»

Ρουμανία, Ελλάδα, Σλοβενία και Γεωργία.

3ο: 2-6 Ιανουαρίου 2024

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει στις 9 Ιανουαρίου για το Μόναχο, όπου και θα αντιμετωπίσει στο «Olympiahalle» τις Πορτογαλία (11/1), Δανία (13/1) και Τσεχία (15/1) για τον έκτο όμιλο του EURO.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*