Home / Sports / Ξανά στη Γερμανία ο Σγουρόπουλος για τέσσερα ματς στη σειρά

Ξανά στη Γερμανία ο Σγουρόπουλος για τέσσερα ματς στη σειρά

Έτσι, ο Γιάννης Σγουρόπουλος γύρισε για περίπου δέκα μέρες στην Αθήνα, προπονήθηκε στο ΣΕΦ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Προολυμπιακών ή προεθνικών ομάδων και την Παρασκευή επιστρέφει στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης για διαδοχικούς αγώνες με την Γκρενζάου στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Από την προσεχή Κυριακή μέχρι την άλλη Κυριακή το γερμανικό κλαμπ έχει να δώσει τέσσερα ματς και, μάλιστα, θα είναι όλα σημαντικά, καθώς παλεύει ακόμη για την πρώτη του φετινή νίκη.

Η Γκρενζάου έχει δώσει έξι αγώνες προς το παρόν. Έχει υποστεί ισάριθμες ήττες και περιορίζεται στην 11η και προτελευταία θέση της κατάταξης χωρίς βαθμό. Όπως πέρυσι, έτσι και τώρα, έχει στόχο την παραμονή και οι δύο τελευταίες θέσεις οδηγούν στον υποβιβασμό.

Το πρόγραμμά της Γκρενζάου μέχρι τη δέκατη και προτελευταία για τον πρώτο γύρο, αγωνιστική, είναι: Κυριακή 29/11 εκτός έδρας με την Κονιγκσχόφεν, Τρίτη 01/12 εκτός έδρας με τη Σααρμπρίκεν, Παρασκευή 04/12 εντός έδρας με τη Φούλντα και Κυριακή 06/12 εκτός έδρας με την Μπαντ Χόμπουργκ.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στις νεαρές ηλικίες είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 15 του μήνα και στην εντός έδρας ήττα της Γκρενζάου από τη Μιλχάουζεν με 3-0. Τότε, είχε χάσει με 3-1 σετ από τον Γερμανό Στέφεν Μένγκελ, δευτεραθλητή Ευρώπης του ομαδικού το 2014.

Μετά τους συνεχόμενους αγώνες, ο Σγουρόπουλος πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα για προπονήσεις και να μην πάει στο αθλητικό κέντρο του Οχσενχάουζεν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*