Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ξανά εκτός Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης

Ξανά εκτός Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη θα παραταχθεί γι’ ακόμα ένα ματς ο ΠΑΟΚ. Αντίθετα, στην αποστολή για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου (17/02, 16:15) θα βρεθούν κανονικά οι Μάρκοβιτς και Δέδας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εμβόλιμη αγωνιστικής της Basket League. Τα προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θα παραταχθεί σε ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο Βασιλειάδης υποβλήθηκε σήμερα (16/02) το πρωί σε εξετάσεις (μαγνητική) τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά στη διάρκεια της ημέρας και θα προσδιορίσουν σε σημαντικό βαθμό την ημερομηνία επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Εκτός δράσης παραμένει κι ο Σχορτσανίτης, που έκανε ατομικό πρόγραμμα και λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι στη Ρόδο.

Ακόμα, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Νίκολα Μάρκοβιτς, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση (μυϊκός σπασμός), αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Τέλος, ο Γιώργος Δέδας, παρά το γεγονός ότι δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Κολόσσό.
Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*