Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Ξέσπασε στη Μαρσέιγ και πήρε την 7η θέση ο Ολυμπιακός

Ξέσπασε στη Μαρσέιγ και πήρε την 7η θέση ο Ολυμπιακός

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Champions League ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 13-12 της Μαρσέιγ στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τη δύναμή τους στον γαλλικό σύλλογο και ξέσπασαν από τον οδυνηρό αποκλεισμό που είχε προηγηθεί, με βαριά ήττα από την Μπαρτσελονέτα.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων (5-2) στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Η Μαρσείγ μείωσε στο γκολ (5-4) στα μέσα της δεύτερης, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει λύσεις και να κρατάει το προβάδισμα ως το ημίχρονο (7-6).

Στις αρχές της τρίτης περιόδου οι Γάλλοι ισοφάρισαν σε 7-7, όμως Ίρβινγκ και Γεννηδουνιάς οδήγησαν ξανά τον Ολυμπιακό στο +2 (9-7), ενώ Κάκαρης έκανε το 10-8.

Η Μαρσέιγ ισοφάρισε ξανά (10-10), με τον Χρυσοσπάθη να επαναφέρει το προβάδισμα στα χέρια του Ολυμπιακού (11-10) στα 25’’ πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου και να διευρύνει το προβάδισμα (12-10) στις αρχές του τέταρτου.

Το ματς παρέμεινε θρίλερ ως το φινάλε. Οι Γάλλοι μείωσαν με πέναλτι και ισοφάρισαν (12-12) εκ νέου με σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, τρία λεπτά περίπου πριν το φινάλε.

Το γκολ της νίκης για τους ερυθρόλευκους ήρθε ενάμισι λεπτό πριν το φινάλε, με τον Ντάουμπε να ευστοχεί σε επίθεση με παραπάνω και τον Γαλανόπουλο να κρατάει τη νίκη με τρομερή απόκρουση στα 39’’ σε σουτ του Βουκίσεβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-4, 4-4, 2-2

Ολυμπιακός: (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 3, Ίρβινγκ 1, Σύρμας.

Μαρσείγ: Λάζοβιτς, Κούκοβιτς, Κρουσιγιά 2, Ολιβό, Βανπεπερστρά 1, Μάριον-Βερνό, Βερνό 1, Τσουκοβιτς 1, Σπαϊτς 1, Πλαΐνοβιτς 2, Κοβάσεβιτς 2, Βουκίσεβιτς 1, Καμαράσα 1,Χοβχανισιάν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*