Home / Ποδόσφαιρο / Football League / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / Ντούμπλαρε τις νίκες του και πήρε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά ο Απόλλων!

Ντούμπλαρε τις νίκες του και πήρε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά ο Απόλλων!

Έγραψε ιστορία ο Απόλλων Σμύρνης! Η «αμφίβια ταξιαρχία» ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στην Γαλατασαράι επικρατώντας 16-8 μέσα στην Τουρκία και σε συνδυασμό με το 9-5 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenger Cup. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την ισπανική Τενερίφη (01/03 εκτός έδρας και 22/03 εντός).

Κάπως έτσι, ο Απόλλων πήρε το εισιτήριο για τους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στη… σύντομη ιστορία του, δείχνοντας πως με τους κατάλληλους ανθρώπους να τον στελεχώνουν ότι μπορεί να αναπτύσσεται διαρκώς και να στοχεύει ολοένα και ψηλότερα!

Ένα ματς που πέραν του αγωνιστικού, πάντως, είχε έντονο ενδιαφέρον και εξωαγωνιστικά, αφού οι οπαδοί της Γαλατασαράι σήκωσαν πανό στα ελληνικά όπου ευχαριστούν τα ελληνικά σωστικά συνεργεία για την πολύτιμη βοήθειά τους στους Τούρκους κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού.

Ο Απόλλων φρόντισε εξ αρχής να δείξει την ανωτερότητά του, αφού τελείωσε το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ (1-4). Η Γαλατά θέλησε να αντιδράσει αλλά η διαφορά παρέμεινε στο +3 για την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη (3-6), η οποία πάτησε το… γκάζι στο τρίτο οκτάλεπτο και καθάρισε το ματς αφού με επιμέρους 5-1 εκτόξευσε το σκορ στο 11-4. Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις άμυνες να χαλαρώνουν και τον Απόλλωνα Σμύρνης να επικρατεί με το εμφατικό 16-8 μέσα στην Τουρκία.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-5, 4-5.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*