Home / Stoiximan Super League / Νταμπράουσκας: «Δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε απογοητευμένοι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι»

Νταμπράουσκας: «Δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε απογοητευμένοι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο ΟΦΗ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, αλλά ο Γιουμπιτάνα στο 86ο λεπτό έγραψε το 1-1 για τους Περιστεριώτες και έτσι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και δεν κατάφερε να νικήσει.

«Τι μπορώ να πω στους παίκτες μου μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ακολούθησαν το πλάνο, σίγουρα υπήρξαν κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει ο αντίπαλος. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες για να βρούμε ένα ακόμα γκολ. Προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε, πρέπει να επαινέσω τους παίκτες μου γιατί μετά το δεύτερο γκολ βγήκαν μπροστά, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ».

Ενώ στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

Για το τι έφταιξε στο παιχνίδι και ενώ ο ΟΦΗ άξιζε τη νίκη, έληξε ισόπαλο: «Το κύριο θέμα είναι ότι δεν βρήκαμε δεύτερο γκολ. Δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε απογοητευμένοι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να φύγουμε από εδώ και να ζήσουμε με την ιδέα πως το επόμενο παιχνίδι είναι σε τρεις ημέρες και να πάμε με φουλ δύναμη. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος από τους παίκτες μου γιατί πιστεύω πως ήταν πολύ καλοί. Εμείς μετά το γκολ δεν κάναμε αυτό που κάνουν οι περισσότερες ομάδες, να οπισθοχωρήσουμε αλλά προσπαθήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, από το πρώτο λεπτό προσπαθούσαμε να σκοράρουμε, να κυριαρχήσουμε, να πετύχουμε δεύτερο γκολ και όχι ν’ αμυνθούμε. Είχαμε δύο δοκάρια, σε άλλες συνθήκες θα μπορούσε να σκοράρει ο Μπάκιτς, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι, να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν σωστά στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί στην αρχή και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες για να σκοράρει. Να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να διορθώσουμε τα λάθη, να κρατήσουμε τα θετικά και να καθαρίσει το μυαλό μας για το επόμενο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός παίζει στην έδρα του, τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι πάντα εύκολα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Για τα κενά διαστήματα στην άμυνα και αν παίζουν ρόλο: «Ο αντίπαλος μας δημιουργεί πολύ λιγότερες ευκαιρίες σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, μετά από έξι χρόνια ο ΟΦΗ έχει πολύ καλύτερα στατιστικά αμυντικά και επιθετικά παρά αρνητικά, σε όλη την διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες όπως η φάση με τον Πασαλίδη και ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ο Ατρόμητος ήταν εκείνη του γκολ. Φυσικά δεν είναι ευχάριστο να δέχεσαι γκολ, καταλαβαίνω και τον κόσμο και ίσως είναι καλύτερο να ισοφαρίζεις στα τελευταία λεπτά και όχι να ισοφαρίζεσαι. Αν με ρωτάτε, τι θα προτιμούσα από το σημερινό παιχνίδι ή αυτά με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ο αντίπαλος δεν θα σκοράρει συνέχεια με μια φάση και εμείς δεν θα στέλνουμε την μπάλα στο δοκάρι. Στις πέντε αγωνιστικές, έχουμε ξεκινήσει με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες όπως και οι ενδεκάδες και σκοπός είναι διορθώσουμε τα λάθη».

Για το αν αποτελούν μάθημα για τον ΟΦΗ αυτά τα παιχνίδια: «Είναι μια διαδικασία όπου υπάρχει πρόοδος και χρειάζεται χρόνο. Φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι με τον έναν βαθμό αλλά αυτό δείχνει και πως έχει προοδεύσει η ομάδα μέσα από το γεγονός ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά τα αποτελέσματα σε σχέση με πέρυσι. Για παράδειγμα, τις ισοπαλίες με την Λαμία και τον Ατρόμητο όλοι νιώθουμε σαν να είναι ήττες. Σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχει λεπτή γραμμή ανάμεσα στη νίκη και την ήττα και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Από το ξεκίνημα της περιόδου, όλες οι υπόλοιπες ομάδες πιστεύουν το ίδιο. Δεν είναι ευχάριστο να χάνουμε βαθμούς αλλά πρέπει ν’ ανασυγκροτηθούμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Έχουμε επιθετικό, υπάρχει και ο Ντίκο και έχει παίξει περισσότερο από τον Λουίζ Φελίπε που ήταν για το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε παίκτες για αυτές τις θέσεις, οι τραυματισμοί συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να επιστρέψουν στο γήπεδο ο Ριέρα και ο Ντίκο και όπως είπα την Τετάρτη, πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ για να πετύχουμε τον στόχο της εισόδου στα play offs. Εάν θεωρητικά βρεθεί κάποιος πολύ καλός παίκτης τότε ναι θα κάνουμε μεταγραφή διαφορετικά δεν θα πάρουμε το ρίσκο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*