Home / Stoiximan Super League / Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός είχε τα χαρακτηριστικά του πρώτου γύρου»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός είχε τα χαρακτηριστικά του πρώτου γύρου»

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τα χαρακτηριστικά που είχε στον Α’ γύρο εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας τη μεγάλη νίκη των «πρασίνων» επί του Άρη.

Ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε επίσης στην εκπομπή Monday FC ότι κορυφαίος των νικητών ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ για τους «κίτρινους», είπε πως «έχουν καλύτερη ποιότητα παικτών σε σύγκριση με τους βαθμούς που έχουν πάρει στο πρωτάθλημα. Σύνολο δεν υπάρχει».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός είχε τα χαρακτηριστικά του πρώτου γύρου, πολύ συγκεντρωμένος μετά το 20ο λεπτό, πολύ καλός ο Ιωαννίδης, ο Μαντσίνι μπήκε εντυπωσιακά γρήγορα στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, ο καλύτερος του ματς ήταν ο Κουρμπέλης γιατί ήταν παντού. Ψύχραιμος, ήρεμος. Σπουδαία η νίκη του Παναθηναϊκού, γιατί γύρισε το ματς και έβγαλε χαρακτήρα.

Οι στόπερ του Παναθηναϊκού δυσκολεύτηκαν με τον Καμαρά και καλύτερος του Άρη ήταν ο Οντουμπάτζο. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή νοοτροπία, ο Άρης είχε θέληση. Ο Άρης έχει καλύτερη ποιότητα παικτών σε σύγκριση με τους βαθμούς που έχει πάρει στο πρωτάθλημα. Σύνολο δεν υπάρχει. Δεν είναι το πρόβλημα του Άρη οι ποδοσφαιριστές».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*