Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ντέμης: «Μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι – Να μάθει να χάνει ο Λουτσέσκου»

Ντέμης: «Μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι – Να μάθει να χάνει ο Λουτσέσκου»

Στην αλγεινή εντύπωση που προκαλούν οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σχολιάζοντας στην εκπομπή του στη NOVA το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ειδικά για τη διαιτησία ο Ρουμάνος δεν μπορεί να έχει παράπονο φέτος.

«Χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου όταν η ομάδα του κερδίζει, αλλά όταν χάνει δεν θέλουμε να τον ακούμε. Πρέπει να μάθει και να χάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:

«Όταν κερδίζει βγάζει μεγαλοσύνη και μιλάει πολύ καλά για όλους και όταν χάνει, ακούμε πως είτε φταίει ο διαιτητής, είτε έπαιξε πούλμαν η άλλη ομάδα. Μπορεί να είσαι καλός και να χάσεις. Δεν γίνεται να χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου και όταν χάνει, να μην θέλουμε να τον ακούμε. Και μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι απ’ όλους. Το αντίθετο βλέπω από τον Γιοβάνοβιτς. Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν ανέφερε τίποτα για διαιτησία».

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος του αγώνα στη Λεωφόρο, σημείωσε: «Με εντυπωσίασε η ενέργεια του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ aggressive. Μετά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι άλλες είναι σε πρόοδο. Είναι επίτευγμα του Γιοβάνοβιτς οι Παλάσιος και Αϊτόρ. Τεράστια απώλεια ο Βιγιαφάνιες. Τον βοήθησε τον Παναθηναϊκό το “Χ” που πήρε μέσα στον Άρη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*